Sziasztok
Most valaki a Tisza tónál közös maszti?
Most valaki a Tisza tónál közös maszti?
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Ma délelőtt szopnék Albertirsa, Pilis, Monor környékén.
Helyem nincs, utazni tudok
Helyem nincs, utazni tudok
Perverz fiatal biszexpárral közös élvezkedést keresek!
Szopatnék ma 11 fele 15. kerületben,hely kell,36 éves aktív bi vagyok.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Ma napközben, Aktív pasit keresek Bp és környéken.
Heves, Nógrád, Borsod megye ? Bi pasi vok
Főleg szopatható köcsögömet keresem!
Most Újpesten valaki? Kölcsönös oral faszveres mű pina is van
Ma délelőtt szopnék Albertirsa, Pilis, Monor környékén.
Helyem nincs, utazni tudok.
Helyem nincs, utazni tudok.
Holnap reggel valaki?
Jó reggelt
Holnap valaki a Tisza tónál meg maszirozna?ha igen jelezd privin
Holnap valaki a Tisza tónál meg maszirozna?ha igen jelezd privin
Szopnék Siofok
18-30 éves passzív délelőtt? Utazni tudj. Hely van.
Aktív srác pasi aki jönne vagy jár ma délután Monor Gomba fele hely van.
Sziasztok biszex pàrt keresek szabolcs megyèböl
Szopatnék Veszprém környékén.
most hajnalban.valaki jó méretű,Vecsés,Albertirsa környék?szopnék
Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok.
Intelligens, biszex férfitagú házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikkel megélhetném a FFN hármas szex örömeit.
Voltam már NNF és FFN hármasban is egyszer-egyszer, de az utóbbi igazából nem jött össze, mert a férfi nem volt biszex, csak elviselte a jelenlétemet, ez kevés volt.
Én nem vagyok biszex, inkább egy sokoldalú, kíváncsi heterónak tartom magamat.
Keresem az élményeket, mert az életet ez teszi színessé.
Olyan párt keresek, akik nem rutinosak ebben a témában, tehát épphogy van tapasztalatuk, de talán a legjobb az lenne, ha még csak gondolatban tervezik a dolgot.
Én mindkét fél részére szeretnék örömet okozni, de leginkább azt szeretném, ha mindenki mindenkivel mindent csinálhatna. Van olyan, amiben nem lennék benne, most így gondolom, de erről majd esetleg később.
Normális, egymást szerető párt keresek, akik számára élvezet, ha a párjukat élvezni látják.
Egyelőre levelezés szintjében is benne vagyok, egyébként is, fontosnak tartom a másikat, (a többieket) megismerni, így a gyors, azonnali szex nálam nem játszik.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Intelligens, biszex férfitagú házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikkel megélhetném a FFN hármas szex örömeit.
Voltam már NNF és FFN hármasban is egyszer-egyszer, de az utóbbi igazából nem jött össze, mert a férfi nem volt biszex, csak elviselte a jelenlétemet, ez kevés volt.
Én nem vagyok biszex, inkább egy sokoldalú, kíváncsi heterónak tartom magamat.
Keresem az élményeket, mert az életet ez teszi színessé.
Olyan párt keresek, akik nem rutinosak ebben a témában, tehát épphogy van tapasztalatuk, de talán a legjobb az lenne, ha még csak gondolatban tervezik a dolgot.
Én mindkét fél részére szeretnék örömet okozni, de leginkább azt szeretném, ha mindenki mindenkivel mindent csinálhatna. Van olyan, amiben nem lennék benne, most így gondolom, de erről majd esetleg később.
Normális, egymást szerető párt keresek, akik számára élvezet, ha a párjukat élvezni látják.
Egyelőre levelezés szintjében is benne vagyok, egyébként is, fontosnak tartom a másikat, (a többieket) megismerni, így a gyors, azonnali szex nálam nem játszik.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!