Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Dugnék ma szép fiatal popsit.
Kanos pasit kényeztetnék
Ha kanos vagy írj
Siófokon van helyem
Ha kanos vagy írj

Siófokon van helyem
Dány környékéről keresek autós normális srácot!
Diszkréció maximális!!!!!!!!
Privátba írj!Köszönöm!
Diszkréció maximális!!!!!!!!
Privátba írj!Köszönöm!
Zalaegerszegen jövő héten minden reggel munka előtt pasit elégítenék ki orálisan. Privizz!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok!
Ma késő esti (22:00-tól)randira keresünk bi pasit!!
Ma késő esti (22:00-tól)randira keresünk bi pasit!!
Sziasztok. Ma este lenne kedve valakinek találkozni Pápa és környékén (max 50-60km)? Helyem van, de utazni is tudok
Lehetőleg aktívat vagy kíváncsi heterót keresek.. a többit privátban

Bács megyéből nagyfarkú pasi?
Ma szopnék Bicske környékén délelőtt 10 óra környékén
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Ma dèlelőtt Aktìv ?Komló,Pècs?Mobil vagyok.
Szekszárd környékén van valaki, akit le lehet szopni?
Debrecen Miskolc útvonalon ma egyoldalúan szopnék
Ma Gyöngyösön keresek szopni imádó párt vagy pasit.privátba keres ha magadra ismertél
Sziasztok! Aktiv volna most Miskolcon?

Sziasztok, most a reggeli órákra (5-8-ig) keresem azt a pasit akivel kölcsönösen verhetjük vagy akár szophatjuk is egymás farkát, de ha egyoldalúan szopnál egy jót abban is partner vagyok, autóban vagy szabadban! Ápoltság és diszkréció adott! Pápa és 25 km-es körzete! Privát üzenetben keress!
Sziasztok, most a reggeli órákra (5-8-ig) keresem azt a pasit akivel kölcsönösen verhetjük vagy akár szophatjuk is egymás farkát, de ha egyoldalúan szopnál egy jót abban is partner vagyok, autóban vagy szabadban! Ápoltság és diszkréció adott! Pápa és 25 km-es körzete! Privát üzenetben keress!
szívesen beleulnek, hatalmas
(Ez egy válasz dademb48 üzenetére (2024. 06. 14. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 17:14

49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

Miskolcon aktiv?