Albertirsa nem jó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 18. kedd 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 23:33
Törölt felhasználó (4564862)

Kecskemét, nkoros, Cegléd vonalon megszoptatna valaki kocsijában, most éjszaka? Passzív vagyok. Szopok, viszonzás nélkül. De, baszhatsz is ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Lehetsz, 70 éves is vagy 150kg is. Számba, arcomra mehet. Reggel, 04 óráig üzenhetsz, fennt leszek, ráérek a talira.
Kecskemét, nkoros, Cegléd vonalon megszoptatna valaki kocsijában, most éjszaka? Passzív vagyok. Szopok, viszonzás nélkül. De, baszhatsz is ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Lehetsz, 70 éves is vagy 150kg is. Számba, arcomra mehet. Reggel, 04 óráig üzenhetsz, fennt leszek, ráérek a talira.
Borsod Heves valaki szopni most?
Szevasztok. Valaki szopatna most?
Kaland ma valaki?
Helyem van
Helyem van
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Szerda estére vagy csütörtök napközben keresek egy vagy akar több pasit, párt, lányt, akiket elvezesig szophatnék, nyalhatnék.
30-as, ápolt, igényes, jóképű pasi vagyok.
Részletek és jelentkezés privátban
30-as, ápolt, igényes, jóképű pasi vagyok.
Részletek és jelentkezés privátban
masztit néznék élőben vagy csinálnám én is
Sziasztok
Szopnék ma Bp-n helyem van.Írj ha szopatnál
Egy jòt
Szopnék ma Bp-n helyem van.Írj ha szopatnál
Egy jòt
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Szolnok - Tiszakécske - Szeged
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 20. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 20. hétfő 16:24
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 20. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)

Szolnok - Tiszakécske - Szeged
/ L & F párral barátkozna
/ L & F párral barátkozna
Zalaegerszegen szerda reggel, délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok
csepel környékén valaki egy közös masztira ?
csepel környékén valaki egy közös masztira ?
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Valaki szopatna? Este cinkota
Sziasztok! Vannak itt női rucisok, femboyok, travik akik szívesen kielégítenének egy sportos, 30-as, elegans megjelenseu dominans urat? Combfix, magassarkut imadnam rajtad. Nőként használnálak. Kitartoan, odaadoan szopjal, szeresd a spermas jatekokat es legyel alazatos.
Hali. Füreden keresek fiatal passzív srácot.
Üdv.
11.kerület Bocskai út környékén normális srácot keresek hosszabb távra hétköznap napközben időszakra.
Női ruhát viselők ne!!!!
Diszkréció maximális!
44éves vagyok. Privátba írj. Köszi
11.kerület Bocskai út környékén normális srácot keresek hosszabb távra hétköznap napközben időszakra.
Női ruhát viselők ne!!!!
Diszkréció maximális!
44éves vagyok. Privátba írj. Köszi
Sziasztok! Békéscsabán és környékén szopnék, szopatnék.