Tényleg senki nyolc kerben?
Szép estét!
Türelmes,gyengéd,aktív pasit keresnék titkos kapcsolatra,passzívként..Bp 17 ker. vagy közelében..
odaadó szexéhes partnere lennék 1 pasinak,aki nőként kezelne/dugna..rendszeresen.
Türelmes,gyengéd,aktív pasit keresnék titkos kapcsolatra,passzívként..Bp 17 ker. vagy közelében..
odaadó szexéhes partnere lennék 1 pasinak,aki nőként kezelne/dugna..rendszeresen.
Sziasztok. Ma közös maszti,orál? Nyolc-kerben.
Siófokon kaland ma vagy a hétvégén valaki?
Zalaegerszegen holnap reggel, kora délelőtt pasit szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm szépen.
Hali! Nyíregyháza és Debrecen vonzáskörzetében szopatnék leginkább fiatal vékonyabb testalkatú srácot én esetleg kiverném neked , a többi megbeszélés kérdése ,az se baj ha kezdő vagy . Én 26 éves 170 magas 80 kg kíváncsi hetero lennék ^^ írj privát mindenképp
Sziasztok,
Diszkrét rendszeres havert keresek,helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Diszkrét rendszeres havert keresek,helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok

Ma este eger mellett szopnék, szopatnék autódban, illetve amit csak szeretnél.
Adatlapom szerint
Adatlapom szerint
Ma este szopatnék, szopnék stb... Csepel, Szigetszentmiklós és környéke
Péntek-Vasárnap késő este vagy Szombat-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Ma este szopatnék, szopnék stb... Csepel, Szigetszentmiklós és környéke
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj
Most valaki Kondorosi út végénél Duna-part?
Holnap délelőtt bi pasi Gödöllő, Fót vagy Hatvan környékéről?
Ma este szopatnék, szopnék stb... Csepel, Szigetszentmiklós és környéke.
Ma este szopatnék, szopnék stb...
Esztergom dorog ha ma ráérsz felugrok hozzád fél órára írj
Hello, ma este valaki megszopatna?
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék.
Adatlapom szerint ismerkednék.