Szopatna most valaki?
11ker Bocskai úton srácot keresek hosszabb távra hétköznap napközben időszakra. Hely van.
44éves vagyok.
Diszkréció maximális.
Privátba írj.
44éves vagyok.
Diszkréció maximális.
Privátba írj.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Kölcsönös hoki Bp?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Szia. 3 kerület?
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2024. 06. 25. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Market central Vecses környéke valaki kölcsönös hoki
Zalaegerszegen a hétvégén mindkét nap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Szép estét kívánok mindenkinek. Egy masszőrt keresnék ma estére Szigetszentmiklós Lakihegy környékén.
Sziasztok ma este reggelig egy 20+ aktív esetleg ??? Vagy egy aki szeretne egy harmast ?
Bi, sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló nagy méretű srácot keresek csongrád-békés megyében
Valaki szopatna?
Szólj és megyek.
(Ez egy válasz elek12 üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 15:07

Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Szia. Szívesen kipróbálnám.
(Ez egy válasz elek12 üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 15:07

Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Valaki ma este szszmiklos halásztelek környékén ?
Ma valamikor 20+ aktív aki rá érne ????
Sziasztok,szopnék ma Bp-n..Helyem van! Írj ha szopatnàl egy jòt és ugorj fel.
Szopnék szopatnék Bp írj
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban Kecskeméten.
Írj ha érdekel
Írj ha érdekel
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi