Székesfehérvár környékén aktív vagy uni pasit keresek.
Valaki Sóskúton? 17:00 lehet szopatni meg dugni engem bárki jöhet
Sziasztok! Holnap estére keresek hellyel rendelkező pasit vagy bi férfi tagú párt Budapesten.

Fehervar vki?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Ma este 22.30 után Vecsés, Monor környékén szopatna vki?
Tatabányán uni srácot keresek....Elérhetőséget adj!!!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Somogy déli részén keresem aktív partnerem. Tudj utazni vagy pedig fogadni engem. Igényes vagyok, légy te is az! Szopnék és természetesen dugatnám magam, akár egy akár több alkalommal is. Írj privatban ha felkeltettem az érdeklődésed!
Debrecenben valaki most egy kis kikapcsolodas?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Ma este 22.30 után Vecsés, Monor környékén szopatna vki?
Gödöllő vagy kke. vki(k)?

sziasztok! Határ út erdőben valaki?
Sziasztok!
Budapest területén szívesen szopnék, de ha úgy alakul a helyzet, dugható is vagyok. Eléggé szub vagyok, szóval nagyon odaadó tudok lenni.
Budapest területén szívesen szopnék, de ha úgy alakul a helyzet, dugható is vagyok. Eléggé szub vagyok, szóval nagyon odaadó tudok lenni.

Írtam...
(Ez egy válasz Funnyman üzenetére (2024. 06. 26. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 21:28

Sziasztok!

Sziasztok. Holnap délelőttre a 11. Keruletben kalandoznék.
Sziasztok.
Keresnek olyan partnert már végre akit izgatnak a lábak stb.. És te ég találkozna is
??

Érd és környéke valakii??

Ferihegy kornyeke most? En uni