Szia szívesen talizni.
(Ez egy válasz travi üzenetére (2024. 06. 29. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 08:54

Minkét félnek (meleg, bi) kedvére tennék, teljesíteném kívánságát.
Ma szopnék békásmegyeren. Helyem van.
Szia pest vagy?
(Ez egy válasz spongyabob30 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Minkét félnek (meleg, bi) kedvére tennék, teljesíteném kívánságát.
Ápolt,borotvált farkú pasinak kiverném autóban!
Sziasztok! Hétfőn délelőtt, Balatonmárián keresnék, igényes biszex párt vagy fiatal fiút. Hely adott. Én igényes, nagyméretű srác vagyok.
Miskolc és környéke.Leszopnák valakit,lehet kölcsönös is.Most lenne időm.Nincs helyem de tudok menni bárhova.Minden megoldás érdekel.
Szopatnák most reggel Szegeden! Üzit írj!
Zalaegerszegen ma, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Debrecen és környékén keresek egy aktív normális titoktartó pasit aki megdugná a fenekem! Teljesen titokban! Nős normális teljesen kezdő vagyok!
Marcali-Balatonmária környékén 2, 50 éves bi pasihoz valaki?
Sziasztok! Domináns aktívot keresek!
Kisfarkú uni bi fiút keresek kölcsönös dugáshoz pest megyében. De párokhoz is szivesen csatlakoznék
Aktív bi aki meg dugna?
Dányból keresek srácot diszkrét kapcsolatra!
Privátba írj ha létezel. Köszönöm.
Privátba írj ha létezel. Köszönöm.
Szopatok ma a 9kerben
Szopatnék Veszprémben és a környékén!
Szia benne vagyok
(Ez egy válasz pevii üzenetére (2024. 06. 29. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia van helyem
(Ez egy válasz dakota37 üzenetére (2024. 06. 28. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia a vasutállomástól 10 percre lakok
(Ez egy válasz Maciboy88 üzenetére (2024. 06. 28. péntek 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)