Hellyel rendelkező budapesti aktívat keresek, aki most ráérne
Az Auchanban hol van glory? Es melyikben, az Obudaiban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 23:53
Törölt felhasználó (4690837)

Mentem ma az Auchan glory-ba. Olyan forgalom volt, hogy a nyugati pályaudvar megirigyelte volna. Persze nem csak azok jöttek, akik szerettek volna egy kis orális szexet. Sajna egy kb 70 éves emberke fiatalokat meghazudtolóan berohant a hátsó fülkébe. Nekem meg melózni kellett menni, így jártam. De szürreális volt...
Kedden szopnálak ,dughatsz
Mentem ma az Auchan glory-ba. Olyan forgalom volt, hogy a nyugati pályaudvar megirigyelte volna. Persze nem csak azok jöttek, akik szerettek volna egy kis orális szexet. Sajna egy kb 70 éves emberke fiatalokat meghazudtolóan berohant a hátsó fülkébe. Nekem meg melózni kellett menni, így jártam. De szürreális volt...
Sziasztok Balatonlelle környékén most sexelnèk uni biszex volnék itt vagyok lellèn orál anal hoki
Borsod, Nógrád ? Heves megye ? Bi pasi vok.
Dunaujvarosban cumi most?
Pakson szopatnék.
Kinta reptéri kifutó végénél most aktív???
Hellyel rendelkező budapesti aktívat keresek, aki most ráérne
Mosonmagyaróváron szopatnék ma éjfélig. Hely van.
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit Ózd
Zalaegerszegen MOST pasi? Szopnék.
Miskolc és környéke.Leszopnák most valakit.
Szopnék szopatnék Bp írj
A reptéri kifutó végénél szopass dugj most
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sopronban szopnék.
Keszthely vki?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok