Ma estére keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.(könyörgöm olyan ember írjon aki húsz üzenet után nem jön elő valami idióta indokkal!! A másik, hogy a bi nem azt jelenti, hogy megengedi, hogy egy pasi leszopja, csakhogy potyapuncit kapjon)
Sziasztok, volt már valaki az “újpesti meleg erdőben”? Tapasztalatok esetleg passzívként?
Kbarcik és környéke valaki?
Szopnék szopatnék Bp írj
Balatonlelle környékén most szopnèk szopatnèk egy szép farkát akár bele is ülnèk
Sárvár, Celldömölk környékén van olyan hely ahová kijárnak srácok, esetleg párok,ès lehetne ismerkedni?
Siófokon kaland valaki?
Sziasztok július 4.-én margit szigeten szopnék jó farkú pasit, 26 éves vagyok.
Aktív szexpartnert keresek lehetőleg hellyel. Bp XI.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Budán keresek aktívodni is szerető partnert, párt!
jóképű izmos sportos pasival szívesen ismerkednék

Siófokon valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amig élvezek egy nagyot ahova szeretned?
sok jön…

Egri, aktív, hellyel rendelkező értelmes pasit keresek!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Budapesten most valaki?
mackós srác holnap késő estére 9-10 körül keres pasit .. 1oldalú orálra..aki leszopna.
de keresek aktiv srácot is
de keresek aktiv srácot is

Most fiús kaland.
Hely rendben.
Szopnék, ~és dugható.
16 ker. Sashalom
Még egy óra..
Hely rendben.
Szopnék, ~és dugható.
16 ker. Sashalom
Még egy óra..
Senki... szinc
Budaörsön keresek paszivat kit lehet dugni.