Ma valaki hellyel? Aktív, passzív is írhat.
Pápán most alaki?
Sziasztok! Ma Bp szopnek dughato vagyok…hely ok…
Pakson csajost szopatnék!
Ma napközben szopnék szopatnék Kecskeméten
Valaki akinek van helye? Érd , Biatorbágy, Sóskút?
Kimondottan nagyfarkú pasi a közelben?
Ma aktívak akik szó nélkül ürítenének? Tudok menni vagy automban is lehet
Szia, egyelőre sajnos még én sem jutottam ki, csak több helyen olvastam róla: Újpesten a szennyvíztisztító feletti ártéri erdő.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 07. 03. szerda 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Gecinyelő holnap 4után nyíregyen?
Bagod Körmend Szentgotthárd vonalon szopatnek 13-14 óra körül 18/6 intim
Helo
14-ker, Újpalota környékén keresek 16 óra körül ráérő, hellyel rendelkezőt.Akár rendszeres talira..akár hosszútávra
14-ker, Újpalota környékén keresek 16 óra körül ráérő, hellyel rendelkezőt.Akár rendszeres talira..akár hosszútávra
Ma 8-9 közöt vagyok körül járóka szopnák dughato vagyok írj üzit
(Ez egy válasz Frenky666 üzenetére (2024. 07. 03. szerda 04:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma napközben szopnék, Egerben és környékén. Keményen, hosszan, mélytorkosan, bárhol szopatható, ápolt, intelligens pasi vagyok.A szabadban is. Keresek olyat is, aki csak fotózná, videózná, ahogy a hatalmas dildómat tövig nyelem. Írj!
Ma Szfváron ebédidőben keresnék aktív bi pasit alábbi feltételekkel: 50 éve alatti, átlagos vagy sportos testalkat, min 18-as borotvált intim , KITARTÓ ! Többit privát üzenetben. Viber és arckép szükséges!
Sziasztok kora délutáni órákban Körmend Szentgotthárd vonalon szívesen szopatnek autoban nő pár esetleg
én megyek háromkor már ott vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 03. szerda 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 03. szerda 05:51
Törölt felhasználó (4715077)

Ma valaki a magnum ban 3 fele?

Az hol van?
Aktív ként lehet meg nézném
(Ez egy válasz triplabbb üzenetére (2024. 07. 02. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 16:22
Aktív ként lehet meg nézném

Sziasztok, volt már valaki az “újpesti meleg erdőben”? Tapasztalatok esetleg passzívként?
Ma valaki a magnum ban 3 fele?

Budaörsön keresek paszivat kit lehet dugni.