Győrben most aktív srác talira?
Sziasztok! Pasi vagyok.Valakivel, valakinek kiverném. Dunaharasztin helyem van
Sziasztok. Érden és környékén aki tényleg találkozna.....???? És szereti a hosszas......?

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Pakson szopatnèk! Hely ok.!
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 05. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 23:54

Törölt felhasználó (4661618)

Most este, szimpatikus fiúval..
Sziasztok. Érden és környékén aki tényleg találkozna.....???? És szereti a hosszas......
Most este, szimpatikus fiúval..
Sziasztok. Érden és környékén aki tényleg találkozna.....????
Ma éjjel Siófokon!!!!
Ma este 11 körül szopnék Vecsés-Monor környékén
Aktív srácot keresek anál kipróbálásához.
Sziasztok! Elhanyagolt hetero férjként közös faszveréshez keresek partnert. Dunaharaszti és környéke.
Hamarosan érkezek!
(Ez egy válasz baltazár15 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szopnék, szopatnék most Budapest vagy környékén. Hely kellene. Valaki?
Szopnék, szopatnék most Budapest vagy környékén. Hely kellene. Valaki?

Heves megye Bogácson ma valaki tali?
Sziasztok.
olyan partnert keresnék aki tényleg szereti a hosszas finom kikapcsolodasokat. Érd és környékén. Írj privátba.

Sziasztok! Szívesen ismerkednék elsősorban "hátsó szándék" nélkül.Totál kezdő és nem független pasi vagyok...sok minden izgat,ha ez számít 41 éves vagyok és kőbányai.
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Valaki??
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 04. csütörtök 11:59
Törölt felhasználó (4656903)

Anál kipróbálásához keresek aktív srácot.