Piliscsaba- Piliscörösvár útvonalon szopnék ma, vagy holnap délután 2 után
Sziasztok!
Ma estére keresek orál szexet Budapestről. Helyem nincs.
Ma estére keresek orál szexet Budapestről. Helyem nincs.
Tiszafüreden keresek mai napra párt vagy szopni imado pasit
Sziasztok.
Pesti búvóhely van. Keresnék mára egy szimpatikus férfit akivel kis közös hoki lehetne. Délután 18 óra környékén .
Adatlapomat olvasd el kérlek.
Pesti búvóhely van. Keresnék mára egy szimpatikus férfit akivel kis közös hoki lehetne. Délután 18 óra környékén .
Adatlapomat olvasd el kérlek.
Szia! Kalandoznál is? Szívesen kényeztetnélek, nagyon tetszik amit a képen látok.
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeged most valaki hellyel???
Sziasztok, van esetleg apolt pasi aki raer mostansag? Helyem van, passziv vagyok.
Sziasztok! Bi, aktív, potens, igényes, intim helyen borotvált vagy fazonírozott, középkorú pasikat keresek, többes szexhez, nem azonnalra. Full passzív csajos cd vagyok. Privát üzenetet kérnék. Köszi. Sziasztok! Tami
Péntek szombat vasárnap odaadóan szopnék gyöngyös, hatvan, gödöllő útvonalon.
Valaki lesz ma kint Gárdonyba a nudin?
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Debrecen környékén ma valaki szopatna?
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Miskolc és környéke.Szopok,szopatok.Most valaki hellyel?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Szegeden, vagy a környékén keresek bi/meleg srácot, aki titkos kalandban benne lenne egy hetero kapcsolatban élő, 35 éves pasival.

Sajnos nekem sem jelentkezett senki.
(Ez egy válasz Matyi75 üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Békéscsaban és Békés megyeben keresek domina nőt, domináns part, domináns pasit, aktív pasikat (borotvált nagyobb méret előny) szexre. Izgat a női ruha, kirúzsozott száj, orális szex,arcra élvezés, csúnya beszéd, megalázás, köcsög szerep, kurva szerep.
Most cumiznék 11ker Bocskai út környékén. Hely van.
Privátba írj.
Privátba írj.
Székesfehérvár környékén ma délután, este aktív vagy uni pasit keresek.