Sziasztok, lenne kedve valakinek holnap egy kis huncutkodásra?
Helyem van. Enyhe bi dolgog érdelnek
Helyem van. Enyhe bi dolgog érdelnek
Sziasztok
Holnapra keresnék valakit aki el is mer jönni és lenne kedve kicsit huncutkodni. Helyem van. Enyhe bi dolgok érdekelnek
Holnapra keresnék valakit aki el is mer jönni és lenne kedve kicsit huncutkodni. Helyem van. Enyhe bi dolgok érdekelnek
Pécsen szopna valaki kocsiba???
Sziasztok! 17.-e szerdán Budapesten leszek. Keresek férfit férfiakat, akár csoportot, akik szopatnának, végig szájbaélvezésse. Akár popsit is nyalok. Jó ha van helyed, de ha nincs, eldugott helyen a természetben is benne vagyok.
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek partnert, ma délután.
Szombathely környékén keresek partnert, ma délután.
Fehérneműs van Óvár közeléből?
Sziasztok. Ma este orálisan kényeztetnék
Sziasztok, Olyan pasi érdekelne Bp déli részén (Csepel, 18 ker, ) aki szeretne amatőr filmet csinálni ahogy megdug vagy megszopat , ha van helyed lehet perverz videó is ! Passzív Sub vagyok OF videóban is szerepelnék
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland? Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland? Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok

barcikan ki szopna le helyem van este fele
Ma délután este illetve holnap Nagykátán talizna szexkalandra?
Sziasztok.
Győr környékén ismerkednek .
Győr környékén ismerkednek .
Valaki ma egy gyors találokozo kis lazulás ?
Most!11ker Bocskai úton aktív srác van???
Hely van!!
Privátba írj!!!
Hely van!!
Privátba írj!!!
Reptéri kifutónál vagyok most
Szopnék fiatal srác vagyok
Szopnék fiatal srác vagyok
Ma estére keresek aktív ,uni fiút, minden jóra! Hely ma adott. Ápoltság diszkréció elvárt!
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
Sziasztok!
Hétvégén Ajka-Tapolca környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Hétvégén Ajka-Tapolca környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Miskolc és környéke.Most valaki?Szopni akarok,lehet kölcsönös is.Tudok menni,helyem nincs.Minden megoldás érdekel.
Ma szivesen szopnék egy jót. Rákospalotn 70-es meleg vagyok.