Heves , Borsod , Nógrád megye ? Bi pasi vok
Fontos az egészség, így kizárólag gumiban szopatható srácot keresek. Ha kéred viszonzom is a szivességet neked. Helyem nincs, reggeli és napközbeni időpontban tudok szabad lenni. Bpesti vagyok, 43/180/85 (hetero/bi) szép formás fasszal. Ha tetszik állandósíthatjuk a kis programot heti szinten is.
Helloo!
Budapesten párokat kukkolnék/hallgatnék, ahogyan szeretkeznek!
Viber van! Képet tudok ott küldeni! Írjatok bátran és használjátok a farkam! Bárki!
Budapesten párokat kukkolnék/hallgatnék, ahogyan szeretkeznek!
Viber van! Képet tudok ott küldeni! Írjatok bátran és használjátok a farkam! Bárki!
Sziasztok! Pest megye déli részén találkoznék férfias férfival egy kis közös örömszerzésre.
Akár a reptér is opció.
Akár a reptér is opció.
XI-ben most oral?
Komlón szopna valaki kocsiba?
Van itt egy potens aktív Alsónémedi-lajosmizse vonalon?
mackós srác keres partnert késő esti órákra.. 21 óra utánra ... 1 oldalú szopásra keresek aki szeretne leszopni 1 kis farkat(11es) ,de aktiv sráccal is ismerkednék hosszabb távra.
Ma este 6 körül Szigetszentmiklóson, vagy környékén, vagy M5 Lajosmizse felé valahol szopatna valaki? Helyem nincs, de autóban, természetben is izgalmas lehet.
Most valaki a 16-17.ker kornyeken akinek lenne kedve jatszadozni a farkammal amig speccelek egy nagyot ? Kocsimban vagy nalad!
Ma délután Szerencs környékén passzív partner van? Helyen nincs max autó
Ma holnap debrecenbe cumiznék masztiznék férfias macis pasi vagyok helyem van.
Gödöllőn rendszeresre fiatal pasit keresek aki jol megszopatna
ha kedve van szophat dughat is
ha kedve van szophat dughat is
XI. ker. Árasztó partra kijöttem lógatni… a lábam
Lent vagyok a víz melletti padoknál, ha valakinek lenne kedve csatlakozni.

Lent vagyok a víz melletti padoknál, ha valakinek lenne kedve csatlakozni.
Sziasztok, lenne kedve valakinek holnap egy kis huncutkodásra?
Helyem van. Enyhe bi dolgog érdelnek
Helyem van. Enyhe bi dolgog érdelnek
Sziasztok
Holnapra keresnék valakit aki el is mer jönni és lenne kedve kicsit huncutkodni. Helyem van. Enyhe bi dolgok érdekelnek
Holnapra keresnék valakit aki el is mer jönni és lenne kedve kicsit huncutkodni. Helyem van. Enyhe bi dolgok érdekelnek
Pécsen szopna valaki kocsiba???
Sziasztok! 17.-e szerdán Budapesten leszek. Keresek férfit férfiakat, akár csoportot, akik szopatnának, végig szájbaélvezésse. Akár popsit is nyalok. Jó ha van helyed, de ha nincs, eldugott helyen a természetben is benne vagyok.
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek partnert, ma délután.
Szombathely környékén keresek partnert, ma délután.
Fehérneműs van Óvár közeléből?