hármas szexhez keresünk férfias univerzalis pasit-mi 2 pasi vagyunk-levelet varunk itt..
Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Kanos pasi Siófok és környékén? Helyem van ma
11es farkat valaki verne? szopna? ma?
bp?

vastag farkú pesti pasi írhatna - privi?
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Bp ma?
Szexelni perverzkedni keresek estére!
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Debrecenbe cumiznék masztiznék férfias macis pasi vagyok diszkrét ápolt. Helyem van.
Sziasztok. Ma este lenne olyan srác, aki találkozna Veszprém vagy környékén (max 50km)? Uni vagyok
többit privátban megbeszéljük

Veszprém és környékén minden érdekel!
Budán keresek aktivkodni is szerető szexpartnert!
Felcsatist használni szerető hölgy is jelentkezhet @!
Felcsatist használni szerető hölgy is jelentkezhet @!
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Szigetszentmiklóson cumiznék. Viszonozni nem kell csak elélvezned
Heves , Borsod , Nógrád megye ? Bi pasi vok
Fontos az egészség, így kizárólag gumiban szopatható srácot keresek. Ha kéred viszonzom is a szivességet neked. Helyem nincs, reggeli és napközbeni időpontban tudok szabad lenni. Bpesti vagyok, 43/180/85 (hetero/bi) szép formás fasszal. Ha tetszik állandósíthatjuk a kis programot heti szinten is.
Helloo!
Budapesten párokat kukkolnék/hallgatnék, ahogyan szeretkeznek!
Viber van! Képet tudok ott küldeni! Írjatok bátran és használjátok a farkam! Bárki!
Budapesten párokat kukkolnék/hallgatnék, ahogyan szeretkeznek!
Viber van! Képet tudok ott küldeni! Írjatok bátran és használjátok a farkam! Bárki!
Sziasztok! Pest megye déli részén találkoznék férfias férfival egy kis közös örömszerzésre.
Akár a reptér is opció.
Akár a reptér is opció.
XI-ben most oral?