Partnert keresek mélytorkos szopáshoz.
Sziasztok. Hetero srác keres bi vékony srácot csak közös hoki kipróbálásához. Egom mellet van helyem.
Zalaegerszegen holnap egész délelőtt pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Kb 50-ig. Privátban keress köszönöm szépen.
ma valaki gyors tali dunaharaszti kőrnyékén?
19 éves vagyok és nagyon sok mindenbe benne vagyok!
19 éves vagyok és nagyon sok mindenbe benne vagyok!
Győr.Móvár kör. valaki?
Ma délután hellyel rendelkező partnert keresek.
Perverz aktív pasit szolgálnék ! Perverzióban nincs tabu nálam !
Székesfehérvár és Soroksár közt keresek aktív urakat akik használnának aláznának Vállalóm amatőr filmen a szereplést is !!
Székesfehérvár és Soroksár közt keresek aktív urakat akik használnának aláznának Vállalóm amatőr filmen a szereplést is !!
Csongrád- békés megyéből vki? Vagy erre járóban? Bi, rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, férfias srác vok.
Hello ! Most egy kis közös hoki . Búvóhelyem van ( pest) . Adatlapomat légyszíves olvasd el. 26-45 éves korig keresek normális,diszkrét , ápolt férfit
Sajnos igazad van. Nem baj ha nem akar jönni, de a korrektség azt kívánja, hogy odaírjak akár csak egyetlen szót. "nem".
De erre sem képes. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 16. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 08:28
De erre sem képes. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 16. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4207482)

Ne is foglalkozz vele. Akkora kamu a srac, h orom nezni. Sajnos ezen az oldalon inkabb ez az altalanos. Ha magadra veszed, hamar elmegy a kedved a keresgelestol. Nekem van egy extraszexi baratnom, akinek bi pasit keresek harmadiknak. Egyetlen feltetel van, az atlagnal nagyobb szerszammal. Az enyem 18-as, most lehet megsertodni, de mit kezdjunk egy 16-ossal? XD
Szepen sorban jelentkeznek a "nagyf...u" sracok, aztan amikor kozlom veluk, h megneznem mielott a parom kozelebe engedem, ugyanigy eltunnek, mint a szurke szamar a kodben. En mar csak rohogok rajtuk, h megint bebuktattam egy kamust XD
Egy volt, amelyik meg volt sertodve, h a szeansz elott latni akarom, de az legalabb visszairt. Neki elmagyarazhattam, h a parom olyan kategoriaju no, h ezt megtehetem. Aki kezelgetni akarja, az vallalja be. Ha nem, akkor rangassa odahaza. 3 ev alatt egyetlen egy ilyen sracot talaltunk! Azota is jar hozzank, neki mindent lehet mar. Van amikor csak masszazsra ugrik fel, van h creampie partit tartunk harmasban. Most keresunk meg egy ilyent, h 3 fiu/1 lany partira, de kb lehetetlen.
Azoval ne add fel, de szamits arra, h nehez melo itt korrektet talalni
Szepen sorban jelentkeznek a "nagyf...u" sracok, aztan amikor kozlom veluk, h megneznem mielott a parom kozelebe engedem, ugyanigy eltunnek, mint a szurke szamar a kodben. En mar csak rohogok rajtuk, h megint bebuktattam egy kamust XD
Egy volt, amelyik meg volt sertodve, h a szeansz elott latni akarom, de az legalabb visszairt. Neki elmagyarazhattam, h a parom olyan kategoriaju no, h ezt megtehetem. Aki kezelgetni akarja, az vallalja be. Ha nem, akkor rangassa odahaza. 3 ev alatt egyetlen egy ilyen sracot talaltunk! Azota is jar hozzank, neki mindent lehet mar. Van amikor csak masszazsra ugrik fel, van h creampie partit tartunk harmasban. Most keresunk meg egy ilyent, h 3 fiu/1 lany partira, de kb lehetetlen.

4-es út környéke?
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít téged, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
Bi,aktív-uni férfiast keresünk harmasra-adatlap -videiok egyertelmüek..ffi harmast szeretnenk.
Most valaki BP 8.ker? Hely van
Sziasztok. 11. Kerületben most valaki?
S valaki tudott beszélni telon a barátnőddel vagy csak veled?
Mert nem pár ként vagy fent.
Tehát lehet hogy te is kamus vagy.
Ja és én nem írtam nektek. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 16. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 08:28
Mert nem pár ként vagy fent.
Tehát lehet hogy te is kamus vagy.
Ja és én nem írtam nektek. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 16. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4207482)

Ne is foglalkozz vele. Akkora kamu a srac, h orom nezni. Sajnos ezen az oldalon inkabb ez az altalanos. Ha magadra veszed, hamar elmegy a kedved a keresgelestol. Nekem van egy extraszexi baratnom, akinek bi pasit keresek harmadiknak. Egyetlen feltetel van, az atlagnal nagyobb szerszammal. Az enyem 18-as, most lehet megsertodni, de mit kezdjunk egy 16-ossal? XD

Aktiv pasikkal talalkoznek. Helyem van. Privatban irj
11. ker oraloznék
Biszex férfias pasi ismerkedne kizárólag hasonló sráccal. Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzete! Ózd környéke is belefér! Írj privát üzenetben!
Sziasztok
Kinek lenne kedve most egy kis kalandhoz. Szabadban vagy autóban is jó
Kinek lenne kedve most egy kis kalandhoz. Szabadban vagy autóban is jó