Sziasztok! Szombat este Debrecenben?! 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok! Írj!
Most szopnék Budapesten
19 kerületben Kispesten szopnék kanos pasit! Hely ok!
Mostanra keresek még mindig egy normális srácot . Kis közös - kölcsönös hoki … adatlapomat kérlek olvasd el. Pesten vagyok , búvóhely megoldva
Valaki most kiverné a farkát az autóm hátsó üllésé? Oda megyek ahol vagy.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Most Miskolcon szépfarkú pasi?
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Szopnék szopatnék Bp írj
Cegléd és környékben partner minden jóra, hely megoldható!
Sziasztok! Valaki szeptember első hetében Vir szigeten nyaral valaki?
Most szopnék Budapesten
Budapesti pasit keresek szexre,tabuk nélkül
13ba keresek fiut,aki tud is szopni
Reptéri kifutó van valaki most?
Gödöllő vagy Hatvan környékén bi pasi most! De csak mint férfi lennék!!
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 17. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 14:15

Törölt felhasználó (4734679)

Sziasztok ! Szokásos kis monológom. Most pesten búvóhellyel rendelkezve egy közös - kölcsönös faszverés vagy kis oral részemre ha úgy alakul . 32-45 éves korig keresek ápolt srácot - férfit. Átlagos vagy sportosabb testalkat előny. Nem mindenkivel - bármi áron. Adatlapom van - képek vannak
Igazából véleményt kérnék elsősorban. Viszonylag régóta fantáziálok arról, hogy milyen lenne egy jó méretes farkat leszopni, esetleg kiverni. Az átlagos vagy annál kisebb egyáltalán nem vonz, én magam is átlagos vagyok kb, de egy rendes nagy, vastag, 19+os farok baromira. Mégegyszer mondom, teljesen őszintén, semmi más nem izgat. Nem akarok simogatni egy csávót, nem akarnék meguszilni se, csókolózni se, semmi ilyesmi.
Úgy érzem, hogy nagyon szívesen kipróbálnám és ha a körülmények adottak lennének( megjegyzem nem azok, ez nemis kérdés) simán leszopnék egy nagy farkú srácot és hagynám hogy megszopasson.
Valakinek volt már ilyen?
Úgy érzem, hogy nagyon szívesen kipróbálnám és ha a körülmények adottak lennének( megjegyzem nem azok, ez nemis kérdés) simán leszopnék egy nagy farkú srácot és hagynám hogy megszopasson.
Valakinek volt már ilyen?
Szhbattan esti órákban szopatnek helyem nincs.