Holnap reggel 6tól, délig ráérek miskolcon. Hely megoldott,ha úgy van. Minden megoldás érdekel!
Zalakarosba pár párt kukkolna!

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Ma este Cegléden partner? Hely ok
Kecskeméti partnert keresek kölcsönös szopásra a héten
Van itt dugható fiatal srác? Pest megye?
Szopnék szopatnék Bp írj

Törölt felhasználó (4362902)

Komolyan, mi az esélye annak, hogy többen is szopóálarcban pucsítanak a Népligetben?

Sziasztok
Nagykőrös vagy környékén idösem pasi vagy pár ahol a férfi bi dolgokba benne van
Én 33 vagyok
Nagykőrös vagy környékén idösem pasi vagy pár ahol a férfi bi dolgokba benne van
Én 33 vagyok
Miskolc Mezőkövesd környékén keresek autós kaland hoz aktív biszex férfit!!
Miskolcon segítenék pasinak kézzel vagy akár szájjal. Dél és 2 óra között érek rá.
Miskolcon segítenék pasinak kézzel vagy akár szájjal. Dél és 2 óra között érek rá.
Sziasztok!
Párt keresek helyem van, de utazok is Közös wellnes is.zso privire
Párt keresek helyem van, de utazok is Közös wellnes is.zso privire
Sziasztok.Ma estére keresnék helyel rendelkező aktív bikát,akit szophatnék és megdugna.
Dányból keresek srácot diszkrét kapcsolatra.
Ne félj jelentkezni,ha innen vagy!!!!
Privátba írj ha létezel!köszönöm
Ne félj jelentkezni,ha innen vagy!!!!
Privátba írj ha létezel!köszönöm
Sziasztok szopni imadot ffit párt keresek kor.alkat nem.szamit én Ózd kornykenn 40km
Szabolcs megyébe van olyan aki ürítene?
Zalaegerszegen ma, és szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Pakson csajost szopatnék!
Pécs valaki?