Nyiregy környékén van olyan aki tele van?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Szopnék szopatnék Bp írj
Budán este szopatnék szopnék!
Autómban szívesen kiverném valakinek a farkát!
Holnap délután 5 óra körül hellyel rendelkező aktív bi pasit keresnék a 18.-ik kerületben. Női fehérneműs passzív vagyok.
Sziasztok fogadni tudó bi ffit keresünk Dunakeszi közeléből.
Zalaegerszegen ma 14-22 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Kíváncsi hetero, biszex is írhat nyugodtan. Maximális diszkréció adott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 24. szerda 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 24. szerda 06:43
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma 14-22 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
SIÓFOK! Ma délig helyem ok siófokon, aktív vagy gyere és dugj meg-natúrban!Holnap 9-12 között is várlak de autóskaland is jöhet!
Miskolcon cumiznék egyet!
Ma délután, este Nagykátán orálkalandban benne lennék.
Miskolc és környéke.Szopni akarok egyoldalúan vagy kölcsönösen.Tudok menni ma 12-ig.
Ma délelött biszex kaland Györben?
Sziasztok keresem aktív idösebbpartnerem,jászberényben és környékén.
Mai nap valaki 2.kerületben?
Helyem van!
Helyem van!
Sziasztok keresem aktív érzéki,vagy kemény szoptatni vágyó biszex partnerem a mai napra,vagy rendszeres találkozásokra. Pest.
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Szolnok - Tiszakécske
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 17:37
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)

Szeged - Szolnok - Tiszakécske
/ L & F párral barátkozna
/ L & F párral barátkozna