Sziasztok! Teljesen kezdő nős pasiként kipróbálnám milyen érzés lenne ha egy pasi szopna nekem!? Debrecen és környéke? Ma délután is ok.!
Sziasztok!
Holnap / pénteken /, délutánra keresek partnert. Első sorban nagyon szeretnék szopni, szopatni. Eger és környéke helyem nincs. 47 éves ápolt bi vagyok. 45+ korosztály előnyben
Holnap / pénteken /, délutánra keresek partnert. Első sorban nagyon szeretnék szopni, szopatni. Eger és környéke helyem nincs. 47 éves ápolt bi vagyok. 45+ korosztály előnyben
Borsod, Nógrád, Heves megye ? Bi pasi vok.
Sziasztok!
Első sorban nagyon szeretnék szopni, de kölcsönös orálban is benne lennék. Végig szeretném csinálni, szájba élvezéssel. Ez különösen izgat.
Ápoltság, diszkréció fontosak számomra.
Ma este/éjszaka, holnap délelőtt, este és éjszaka érnék rá. Tehát 24. este és éjszaka, 25. a délutánt kivéve bármikor.
Van helyem, Csepelen!! Nem szeretnék utazni, csak az írjon aki vállalja az utazást. Vannak képeim az adatlapomon, húsos vagyok, rövid szőrzettel odalent és az arcomon! Minden egyebet privátban meg tudunk beszélni!
Szép estét!
Első sorban nagyon szeretnék szopni, de kölcsönös orálban is benne lennék. Végig szeretném csinálni, szájba élvezéssel. Ez különösen izgat.
Ápoltság, diszkréció fontosak számomra.
Ma este/éjszaka, holnap délelőtt, este és éjszaka érnék rá. Tehát 24. este és éjszaka, 25. a délutánt kivéve bármikor.
Van helyem, Csepelen!! Nem szeretnék utazni, csak az írjon aki vállalja az utazást. Vannak képeim az adatlapomon, húsos vagyok, rövid szőrzettel odalent és az arcomon! Minden egyebet privátban meg tudunk beszélni!
Szép estét!
Ki baszna meg egy bácsit sajószentpétern?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Ma 16.ker határában 23 óra után kis meztelenkedes szex?
Ma 16.ker határában 23 óra után kis szex?
szia!mire keresel?
(Ez egy válasz Motobi üzenetére (2024. 07. 24. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló
Veszprém vármegye és környékén valaki valakik MA este??
Veszprém vármegye és környékén valaki valakik MA este??
Pakson csajost szopatnék!
Keszthely mellett volna helyem ma este.
Szopatnék!
Üzenetet privátban kérem szépen!
Szopatnék!
Üzenetet privátban kérem szépen!
Sziasztok. Idősebb támogató van itt ?
Kom Egom megye/Bács kiskun megye ?....
Kom Egom megye/Bács kiskun megye ?....
Nem nagyon!
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2024. 07. 24. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap napkozben keresek Nyíregyházán es Baktalórántháza környékén diszkrét megbízható partnert. Uni kaland. Ha érdekel írj privát üzenetben.
Itt sem akad senki!
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 07. 24. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 24. szerda 20:10

Vidékiek kommentet olvasva nagyon aktívak.
Itt pesten meg egyre hülyébbek és el bújdosnak. Népliget este katasztrófális!
Hova tűntek a pestiek??
Hova tűntek a pestiek??
Vidékiek kommentet olvasva nagyon aktívak.
Hova tűntek a pestiek??
Hova tűntek a pestiek??
Kaland ma valaki Siófokon?
Kanos pasi farkát kényeztetném szopnám
Dughato is vagyok
Kanos pasi farkát kényeztetném szopnám
Dughato is vagyok
Holnap napkozben Budapesten szivesen talalkoznek csinos biszex parral? Van itt ilyen
? Ha igen irjatok!

Én kb 20:30 ig a glorycafe ban leszek