Most nagy farku aktív ???
Helo.
Ma estére keresek szopni nyelni szeretőt.
Pestit.
Lehet én is szopnék.
Ma estére keresek szopni nyelni szeretőt.
Pestit.
Lehet én is szopnék.
Nagyfarkú Alsónémedi Soroksár közt?
Sziasztok.
Cumiznék Esztergom környékén.
44/180/90
Cumiznék Esztergom környékén.
44/180/90
Ma este 11 után Árpádföld környékén egy találka?
Ma napkozben imadnam ha ugy dugnanak hogy kozben nyalhatok egy lucskos puncit. Parok? Budapest delkorul?
Biszex normális férfias srác Salgótarján-Eger-Hatvan felé? Írj privát üzenetet!
Miskolc és környéke.Most valaki?Szopni akarok.Minden megoldás érdekel.
Vasárnap estére keresek partnert Balatonberény környékén.
Sziasztok Újpesten most valaki?
Egy jó reggeli kalandozás a Szépvölgyin? Kb. 9-ig itt vagyok.
Abádszalók és környéke valaki valakik ma napközben?
Sziasztok! 35-55 között keresnék igényes Bisex Pasit! Közös játszadozásra! Hölgy tagunk nélkül! De ha be válik akár ő is szívesen Csatlakozik!3 as élvezetekre! Hétvégéim szabadok!!
Neszmély környékén orál?
Sziasztok! Van valakinek kedve eljönni velem Sauna69-be pénteken és/vagy szombaton éjjel?
Debrecenbe cumiznék férfias macis ápolt diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok! Teljesen kezdő nős pasiként kipróbálnám milyen érzés lenne ha egy pasi szopna nekem!? Debrecen és környéke? Ma délután is ok.!
Sziasztok!
Holnap / pénteken /, délutánra keresek partnert. Első sorban nagyon szeretnék szopni, szopatni. Eger és környéke helyem nincs. 47 éves ápolt bi vagyok. 45+ korosztály előnyben
Holnap / pénteken /, délutánra keresek partnert. Első sorban nagyon szeretnék szopni, szopatni. Eger és környéke helyem nincs. 47 éves ápolt bi vagyok. 45+ korosztály előnyben
Borsod, Nógrád, Heves megye ? Bi pasi vok.
Sziasztok!
Első sorban nagyon szeretnék szopni, de kölcsönös orálban is benne lennék. Végig szeretném csinálni, szájba élvezéssel. Ez különösen izgat.
Ápoltság, diszkréció fontosak számomra.
Ma este/éjszaka, holnap délelőtt, este és éjszaka érnék rá. Tehát 24. este és éjszaka, 25. a délutánt kivéve bármikor.
Van helyem, Csepelen!! Nem szeretnék utazni, csak az írjon aki vállalja az utazást. Vannak képeim az adatlapomon, húsos vagyok, rövid szőrzettel odalent és az arcomon! Minden egyebet privátban meg tudunk beszélni!
Szép estét!
Első sorban nagyon szeretnék szopni, de kölcsönös orálban is benne lennék. Végig szeretném csinálni, szájba élvezéssel. Ez különösen izgat.
Ápoltság, diszkréció fontosak számomra.
Ma este/éjszaka, holnap délelőtt, este és éjszaka érnék rá. Tehát 24. este és éjszaka, 25. a délutánt kivéve bármikor.
Van helyem, Csepelen!! Nem szeretnék utazni, csak az írjon aki vállalja az utazást. Vannak képeim az adatlapomon, húsos vagyok, rövid szőrzettel odalent és az arcomon! Minden egyebet privátban meg tudunk beszélni!
Szép estét!