Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Sziasztok, ma vagy a hétvégén szopnék (30) Bp / dél-Pest.
Ma délután szegeden szoptatnèk.
Üdv.
Hétköznap napközben időszakra keresek egy normális srácot van helyem 11ker Bocskai út környékén. Normális férfias srácot keresek. Diszkréció és intelligencia alap kell hogy legyen!!!!!
44éves vagyok.
Privátba írj!
Köszönöm.
Hétköznap napközben időszakra keresek egy normális srácot van helyem 11ker Bocskai út környékén. Normális férfias srácot keresek. Diszkréció és intelligencia alap kell hogy legyen!!!!!
44éves vagyok.
Privátba írj!
Köszönöm.
Ma mezökövesd mellet! Mezönyárádnál , vattánál szopok szopatok stb. Autóban estefele!
Mainap keresek Tiszafüred vagy környékén szopni imádo pasit vagy párt.de ha csak kivernéd a farkam az is oké keres privatba
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Pesten kiszolgálna egy elkeseredett 18/7 faszt mert eddig még nem szóltak le rendesen
Miskolc?
Neszmély környékén orál?
Most szombat estére kellemes élvezetes elfoglaltságot keresek Győr és Móvár környékén
sziasztok
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi!
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi!
Sziasztok,
Ma este közös maszti?
Diszkrét , sportos bi uni srác vagyok,helyem van Szentendrèn
Ma este közös maszti?
Diszkrét , sportos bi uni srác vagyok,helyem van Szentendrèn
Üdv mindenkinek! Lenne egy óriási kérdésem hozzátok! Lenne most valakinek kedve egy jó kis gyors autós szopáshoz? Autóval tudok menni! Most a 8.ker Ben vagyok! És nagyon szeretném ha valaki lecumiznal! Köszi
Sziasztok!Veszprémben vagy a környékén szopatnék.
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Eldugott helyen a varosligetben álló faszom várja gazdáját
Abádszalók Strand valaki valakik ma napközben?
Szopatnák miskolc mellett autódban. Akár kölcsönösen is.
Szombat délelőtt az M5 vonalán, illetve vasárnap szintén ezen az útvonalon délután nem szopna le valaki?