Holnap (hétfőn) 10-11 körül benézek a Dunakeszi Auchan glory-ba. Amikor ott vagyok írok a fórumra. Első körben én szeretnék szopni. Akár több faszt is egymás után. Utána engem is lehet szopni.
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Balatonmárián vagy a környéken holnap valaki??
Bi aktív domináns pasit keresek Ózdról és környekéről helyem van ... használj ...
Sziasztok, valakit érdekelne bi sráccal kölcsönös maszti és orál? Cegléden, 30 vagyok, 178/67, 14cm-es intimmel

Írtam privátban
(Ez egy válasz Bpboyy üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 18:32

Sziasztok!
Ma este keresek aktív srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Sziasztok!
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok. Mezőhegyesen, vagy környékén ma este szopnék, vagy kiverném. Csak ma vagyok itt. Sportos pasi.
Ózd és környekén valaki vasárnapi progi?
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Szia! Rendben! Írtam privit.
(Ez egy válasz gyoripassziv üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Veszprém környékén szopatnék.
Hali valaki ma Taksony kőrnyèke egy gyorst tali?
20 èves szívesen szopok és akár dughato is vagyok
20 èves szívesen szopok és akár dughato is vagyok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Balatonmária környékén kalandoznék holnap…
Tiszafüred és környékén kit érdekel egy borotvált farok utazni is tudok hely kell
passziv mackós srác aktivat keres..bp 18ker