22 éves passziv szűz vagyok aktív tapasztalt pasit keresek Németországban élek
Újpesten valaki? Hely kell
szerdán délelött szopnék egy kis méretü hapsit veszprémben.faszt verek,szopok végig,diszkréten!ha érdekel akkor privátban a többit!
Tiszaújváros most?
Keresem akivel ma találkoztunk a reptéren, terepjárós. Írj légyszi
Újpesten most valaki?
Balatonmária-Marcali között 2 bi pasihoz valaki?
Szopnék de szophatsz is de sokmindent érdekel számot adok priviben
Szia most kanosan 20/ 6 os
Sziasztok most pesten valaki esetleg fiatal
Helyileg hol?
(Ez egy válasz dd3025 üzenetére (2024. 08. 03. szombat 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 06:30

Szopnék de szophatsz is de sokmindent érdekel számot adok priviben
Valaki baja délelőtt?
Most csókolnak talpat finom sejmeset
Senki?pedig jó lenne már valami
Ma este 10 után valami Keszthely környékén?
Jól hangzik
(Ez egy válasz Matyi75 üzenetére (2024. 08. 03. szombat 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Ma dèlután Szombathely, Sárvár, Celldömölk útvonalon valaki?Igènyes 50-es vagyok!
Bp ma délelőtt?
Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset