Budapesten szopnék egyoldalúan
Bi,aktív pasi(k),csaja lennék.
Balaton déli part bi pár vagy bi pasi?
Vasárnap délután Pesten szívesen a számba venném valaki farkát...
írj nyugodtan ha könnyítenél,,,,,egészség-diszkréció adott....Pápa-és k.ke....
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok.
Pécs környékén lenne ma valaki egy autós kalandra?
Max 40 ig vékony, szőrtelen elönyben. Kukkolás orál fasz verés
Pécs környékén lenne ma valaki egy autós kalandra?
Max 40 ig vékony, szőrtelen elönyben. Kukkolás orál fasz verés
Szia irj rám privátba
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2024. 08. 03. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 08:43

Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset
Sziasztok!
Tapolcán valaki?
Tapolcán valaki?
Hello! Aktiv srác ma Bpen?
Holnap reggel autóban,kint a termèszetben szopnèk.Szolnok kke.
Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset
Bp ma délelőtt?
Ma dèlután Szombathely, Sárvár, Celldömölk útvonalon valaki?Igènyes 50-es vagyok!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Jól hangzik
(Ez egy válasz Matyi75 üzenetére (2024. 08. 03. szombat 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este 10 után valami Keszthely környékén?
Senki?pedig jó lenne már valami
Most csókolnak talpat finom sejmeset
Valaki baja délelőtt?