Gyöngyös környéki uni/passziv vagy pár uni/passziv pasival kerestetik.
Hely szükséges lenne.
Ismerkedjunk
Hely szükséges lenne.
Ismerkedjunk
Sziasztok Pesten keresek diszkrét partnert orál hokiyra szopnal v szopatnal titokba Pesten keres irj
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Negyven feletti aktív férfivel ismerkednék Pesten, nem csak egyszeri alkalomra.
Ma du Győrben vki megszopatna egy átutazót?

Most Győrbe valaki
Sziasztok!
Holnap délelőtt cumiztatna valaki a Bp-Fót-Gödöllő vonalon?
Holnap délelőtt cumiztatna valaki a Bp-Fót-Gödöllő vonalon?
Hello, ma valaki szopatna? Bp
Olajos farok masszázsra keresek egy formás és kemény farkat amit spriccelésig kényeztetnék holnap délelőtt hmvhelyen.
Csak enyhe bi. részemről, ápoltság adott és elvárt, lakás van.
Privit várok.
Csak enyhe bi. részemről, ápoltság adott és elvárt, lakás van.
Privit várok.
Passzívat keresek a fiatalabb korosztályból.
Sziasztok
Véletlenül valaki a Tisza tónál ? közös maszti? Ha gondolod jelezd privin köszönöm
Véletlenül valaki a Tisza tónál ? közös maszti? Ha gondolod jelezd privin köszönöm
Tiszafüred vagy környékén keresek pasit frisen borotvált farkamra szeres szopni

Siófokon kanos pasit kènyeztetnék
Imádok szopni!
Imádok szopni!
Kifutónál cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Ma este Nagykátán kölcsönös orálra keresek partnert, hely megoldható,de szabadban is oké.
Fehervar közelében valaki akinek helye is van?
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok. Pápa és Veszprém környékén lenne olyan srác aki talizna? Hely van de utazni is tudok. Többit privátban