Aktívak akik szűk formás popsiba élveznének most? M0 környéke szó nélkül.
Délután valaki? Mosonmagyaróvár és környéke?
Holnap?
(Ez egy válasz nemmindegy10 üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíregyházán ma valaki??? Hely lenne..
Most Veszprémben vagy a környékén van aki szopna?
Szépvölgyi?
Ma 14 után lenne helyem a 17 kerbe
(Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 12. hétfő 09:41

Sziasztok!
22 éves fiú kipróbálna Budapesten, hogy milyen leszopni egy fiatal egészséges fiút. Helyem is van napközben.
22 éves fiú kipróbálna Budapesten, hogy milyen leszopni egy fiatal egészséges fiút. Helyem is van napközben.
Sziasztok ! Bicske környékén ma valaki? Írj üzenetet!
Sziasztok, ma 15:00 körül Celldömölk és Sárvár környékén, keresek csajt, travit , párt ,írj üzenetet
Szopnék most Albertirsa,Örkény,Tatárszentgyörgy környékén
Csepelről esetleg valaki?
Ha lenne valakinek helye, már hárman lennénk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 12. hétfő 09:54

Törölt felhasználó (4741378)

Sziasztok. 11. kerületben hellyel rendelkezőket keresek kalandozásra. Üdv.
Sziasztok. 11. kerületben hellyel rendelkezőket keresek kalandozásra. Üdv.
Nagy faszú Békés megyei pasival keresek kapcsolatot. Szopok,kúrhatsz,keményen tövig.Érzékien kényeztetném a farkad,diszkréten ,rendszeresen.
Sziasztok, valaki ma Celldömölk környékén leszopna? 15:00 körül! Irj
Orálkodnék a 11 ker közelében, helyed legyen...

Sziasztok!
Még annyi, hogy én mindenben benne vagyok, ha ápolt és igényes vagy 30-42 közötti korcsoportban.
Sziasztok Bi Srác vagyok 30-42 korban keresekinyes játszó pajtást mindeféle jóra. Nézd meg a társkeresős adatlapom

Sziasztok Bi Srác vagyok 30-42 korban keresekinyes párt párt mindeféle jóra. Nézd meg a társkeresős adatlapom