Szopnék ,szopatnék akár rendszeresen is. Utazás megoldható, diszkréció fontos.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Budaörs szopnék
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Győrben szopnék a szabadban kora délután
Valaki? Nagyon tele vagyok
18 as vastag intimmel
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 14. szerda 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 05:22

Törölt felhasználó (1333312)
VIP

Sziasztok!
Kíváncsi heteró szívesen fogadna segítő kezet délelőtt 9 óra magasságában. XIX kerületben. Helyet megoldom, de a köki közelében megoldható másképp is
Normál, sportos pasi 40 éves korig. Ha magadra ismersz, és szeretnél érinteni egy biszex témában még érintetlen farkat akkor dobj egy üzenetet.
Kíváncsi heteró szívesen fogadna segítő kezet délelőtt 9 óra magasságában. XIX kerületben. Helyet megoldom, de a köki közelében megoldható másképp is

Normál, sportos pasi 40 éves korig. Ha magadra ismersz, és szeretnél érinteni egy biszex témában még érintetlen farkat akkor dobj egy üzenetet.
Sziasztok. Holnapra valaki Újpesten?
hello valaki Tiszakécske és max 20km környékén aki kiverné a farkam írj privátban ma délután
Sziasztok. Párral ismerkednék.
Üdv. Tamás
Üdv. Tamás
Sziasztok! Ma napközben szívesen találkoznék Budapesten egy szimpatikus párral, ahol a férfi tagot foglalkoztatják light-os bi dolgok. Olvassátok el az adatlapom és ha szimpi írjatok

Valaki aktív mai napon Ózd és környéken?
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Keszthely-Balatonmária környékén igényes fiú ma??
Holnap (csütörtök) délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van.
Ma estére keresek kenényfarkù 1-2 pasit akiket szajjal kielégíthetnék. Diszkrét helyem van.
Sziasztok!

Igen. Ha válaszolnál a levélre, talán még Te is!
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2024. 08. 13. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprémben vagy a környékén szopatnék!
Sziasztok!
Csütörtök reggel megyek paksrol balatonlellére.
Útközben megallnék biszex vagy kíváncsi hetero pasinál.
Csütörtök reggel megyek paksrol balatonlellére.
Útközben megallnék biszex vagy kíváncsi hetero pasinál.
BP most?
Esztergom????