Fehervaron most laza hokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szívesen ismerkednék algyői hídnál!
Valaki 11ker moat szopna irjon
Bp vki ma?
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 13. kedd 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 05:42

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Kár hogy nem korábban írtad,de osztom a véleményedet!Én kocsikáztam majd egy órát és mikor arra került volna a sor hogy szopjon akkor azt mondta hogy"nem baj ha csak kiveri?"Mondtam neki hogy azt én is megtudtam volna tenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 02:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 02:45
Törölt felhasználó (4656903)

"Utazni tudj"-röhej. Én is tudtam Utazni amikor minden meg volt beszélve, csak épp mire odaertem kikapcsolta a telefont,vibert,mindent,felszívódott és soha többé nem volt elérhető. Nem ajánlom senkinek, pszichés zavarokkal küzd. Sajnos benne van a pakliban hogy aki elmegy hozzá,potyára fog utazni. Beteg a srác. Ezt többen megerősítették nekem privátban.
Tiszavasvári mellett párt/pasit fogadnék.
Sziasztok. Tisza-tó környékén ismerkednék.
Sziasztok!Ma dèlelött valaki?Györ,ès Pápa között? Van helyem is!
Sok ilyen van.
Lányok, párok, fiuk.
Tisztelet a kivételnek.
Na pont ezért nem utazom senki kedvéért.
Ha kellek jöjjön, megbeszélünk félúton talit, az általába jól sül el
Legyen szép napod
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 02:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 02:45
Lányok, párok, fiuk.
Tisztelet a kivételnek.
Na pont ezért nem utazom senki kedvéért.
Ha kellek jöjjön, megbeszélünk félúton talit, az általába jól sül el

Legyen szép napod

Törölt felhasználó (4656903)

"Utazni tudj"-röhej. Én is tudtam Utazni amikor minden meg volt beszélve, csak épp mire odaertem kikapcsolta a telefont,vibert,mindent,felszívódott és soha többé nem volt elérhető. Nem ajánlom senkinek, pszichés zavarokkal küzd. Sajnos benne van a pakliban hogy aki elmegy hozzá,potyára fog utazni. Beteg a srác. Ezt többen megerősítették nekem privátban.
Aktív szexpartnerem ketesem aki jönne vagy jár Monor Gomba fele délelőtt rá érek hely van.
Veszprémben vagy a környékén szopatnék.
(Ez egy válasz growup üzenetére (2024. 08. 14. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 23:07

Sziasztok!
Ápolt pasi partnerem keresem aki szívesen szopatna egy ápolt srácot mostanában. Akár több is lehet! Utazni tudj! Bp 22 ker
Ápolt pasi partnerem keresem aki szívesen szopatna egy ápolt srácot mostanában. Akár több is lehet! Utazni tudj! Bp 22 ker
Sziasztok!Lenne valaki most vagy rövid időn belül leszopna?(Észak Bp-en vagyok de autóba is pattanhatok)
Aktív partnert keresek. Hely kell. Gumi és síkosító van. Bp.
Sziasztok!
Valaki ma este reptér?
Sziasztok.
Holnap délelőtt valaki esetleg Nagykáta mellet.
Helyem van.
Holnap délelőtt valaki esetleg Nagykáta mellet.
Helyem van.
Zalaegerszegen most pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Van helyem, írj privát, köszönöm.
Sziasztok 18.kerben Aktív akár ma est