Mert máshol nem? Aki nem vigyáz. Kicsit buta a kommented.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 14:26
Törölt felhasználó (4656903)

Csak hajrá emberek! Itt aztán garantált a nemi betegség minden válfaja a-tól cettig.
A reptér mögött hol szoktatok lenni, hogy találok oda? Kimennék megnézni 6 óra után.
Mai nap közös orálra keresek partnert,de lehet egyoldalú is! Kecskeméten helyem van!
Hali!
Kölcsönös orálra keresek partnert!
Kölcsönös orálra keresek partnert!
kíváncsi heteroként izgatna a szopás...
28 éves sportos ápolt srác vagyok.
40+ korosztály érdekelne csak, előny a nagy méret
Pest/Bicske/Fehérvár illetve környéke, de megoldjuk...
28 éves sportos ápolt srác vagyok.
40+ korosztály érdekelne csak, előny a nagy méret

Pest/Bicske/Fehérvár illetve környéke, de megoldjuk...
Pénteken délután este orálra keresek Bp északi része, vagy Pest megye.
4.kerben keresek odavissza szopasra, hely van
Pécsen szopatnék most
Sziasztok!
Kölcsönös orálra keresek partnert dél pest környékén. Helyem sajnos nincs, de szívesen átmegyek.
Kérlek kép nélkül ne írj, délelőtti órákban érek rá, minden nap
Skype butasanya1 vegyél fel, dumáljunk
Kölcsönös orálra keresek partnert dél pest környékén. Helyem sajnos nincs, de szívesen átmegyek.
Kérlek kép nélkül ne írj, délelőtti órákban érek rá, minden nap
Skype butasanya1 vegyél fel, dumáljunk
Pécs és környékén szopatnék most...
Pénteken szopok mezökövesd mellet autóban!
Pécsen szopna most valaki???
Csak hajrá emberek! Itt aztán garantált a nemi betegség minden válfaja a-tól cettig.
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 13:45

Most aktiv aki szo nelkul vekony feszes passzivba uritene? Tobben is ok egymas utan. M0 vagy nalad. Autoval vagyok
Most aktiv aki szo nelkul vekony feszes passzivba uritene? Tobben is ok egymas utan. M0 vagy nalad. Autoval vagyok
.
(Ez egy válasz Zakora96 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 11:38

11. kerületben kerese valakit ai felugrana, szopatnék, vagy lehet kölcsönös is, írjatok!
.
(Ez egy válasz Zakora96 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 11:38

11. kerületben kerese valakit ai felugrana, szopatnék, vagy lehet kölcsönös is, írjatok!
Dél Budán autós kalandot keresek!
Privátban írtam, fél óra múlva jó lenne!
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben most szopatnék
Hello valaki, ma szopatna? Bp