Most valaki miskolc?
Most anonim urites belem? Mo kornyeke vagy nalad?
Ma valaki Nyíregyházázán?
Kecskemet Szeged közt valami ?
Kecskemet Szeged közt valami ?
Nagy a csönd .
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Belvárosban valaki szopható?
Velencén most passzívkodnék
Miskolc és környéke.Szombat reggel szopok,szopatok.Tudok menni .
Most! keresek egy normális partnert egy sötét “szobás” esetleg mellé egy házi glory-s kalandra . Normál vagy sportos testalkat 30-45éves korig. Pest megyébe vagyok sajnos a halál faszán de itt van helyem… ha a glory nem akkor egy sima kölcsönös kaland is elképzelhető , megbeszélés
Valaki ma este egy jófajta kaland? :P
Aktiv pasi most 11. Kerben?
Tatabányai passziv/uni most este?Hely van! IRj telefonszámot!!!
Sziasztok
Bp 17.ker tali?
Bp 17.ker tali?
Mostanra vagy (mostantól ) keresek mára egy partnert. Búvóhely van . Adatlapom is van .
Szia,János vagyok,ha esetleg hétköznap délutáni időpont megfelelne,és nem gond a korom,tartór partnered lennék.
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2024. 08. 16. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 21:21

Sziasztok! Cumiztatna most valaki? 3.kerület. 44 éves férfi vagyok.
Sziasztok! Cumiztatna most valaki? 3.kerület. 44 éves férfi vagyok.
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Melegek ne írjanak,köszönöm!
Budapest valaki?