Hello sexpartnert keresek Miskolcon
Holnap délelőtt szopnék Bicske Tatabánya Bia környékén
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok Miskolcon sexpartnert keresek!
Valaki Szentendre közelében este? Vagy BP széle 23 éves bi srác
Írjatok
Írjatok
Ki szopatna ma Budapesten?
Budapesten valaki?
Balatonmárián estefelé fürdés a Balatonban?
Hétfőn ki látogatna meg Rácalmáson a hétvégi házamban? Másnap délig ráérek. De akár Gárdonyba is lenézhetünk.
Van, írtam privátban!
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 17:37

Törölt felhasználó (73899)

Szeged - Szolnok - Tiszakécske
Eger és környékén kit érdekel ma este egy szép borotvált farok minden jóban benne vagyok írj
Gödöllőn szopok nyalok pasik gyertek
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amig elvezek egy nagyot?sok jon!
30as tetovált rosszfius kinézetű srac vagyok

Ma estére keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.(könyörgöm olyan ember írjon aki húsz üzenet után nem jön elő valami idióta indokkal!! A másik, hogy a bi nem azt jelenti, hogy megengedi, hogy egy pasi leszopja, csakhogy potyapuncit kapjon)
Van itt idősebb pasi, aki szopatni szeretne?
Keletinél valaki aktív?
Mi a manó?