Szia
Aktív vagy passzív (Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2024. 08. 21. szerda 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktív vagy passzív (Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2024. 08. 21. szerda 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Füzesabony-Mezőkövesd-Miskolc útvonalon,ma késő este valaki?Szopok,szopatok.
Ma ejjelre keresek partnert pest megyeben ,
Orál partnert keresek csütörtök délutánra Bp Pest megye északi része inkább
Sziasztok,
Ma estére keresnék partnert, aki szexet szopatni és dugni. Diszkrét helyem van a mókához.
Ma estére keresnék partnert, aki szexet szopatni és dugni. Diszkrét helyem van a mókához.
Neszmély környékén orál?
Zalaegerszegen vasárnap estére keresek pasit, akit lehet orálisan kényeztetni. Helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszi szépen.
Szeged most valaki ?
Legszívesebben minden nap szopnék, de helyem nekem sincs :(
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 08. 21. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 15:36

Ma szopna valaki? Eszak pest, vagy belvaros leginkabb, helyem nincs
Ma szopna valaki? Eszak pest, vagy belvaros leginkabb, helyem nincs
1oldalú vagy közös maszti ,orál-t keresek ,budapest 18kerben vagyok mackós srác,kis intimmel.
Szolnok megyében jól szituált szőrös elhanyagolt 40 feletti apukával szórakoznék.
Szopnék szopatnék Bp írj
Ma ejjel aktiv sracot keresek pest megyeben !

Békés megyéből van valaki??
Csütörtökön,Budapesten a Magnumban,14-től aktívakat,jöhet a barátod is. Bokalánc lesz rajtam. Gyere szó nélkül,torok és amit élvezel. Azért itt is jelezz.
Csütörtökön,Budapesten 14-től aktívakat,jöhet a barátod is. Bokalánc lesz rajtam. Gyere szó nélkül,torok és amit élvezel. Azért itt is jelezz.