Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Székesfehérvár környékén valakinek van kedve ismerkedni, találkozni?
Kecskeméten végignéznék egy pasit ahogy kiveri a farkát!
Valaki ma Sümeg Tapolca Keszthely környékén?
Hétfőn nap közben keresnék kalandot Balatonmárián vagy a környéken…
Ma estére keresek Balatonberény környékén pasit.
Autós kalandhoz.
Autós kalandhoz.
Szopnék szopatnek veszp ma délelőtt
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!][][][][
Hatvan környékén most valaki?
Ismerkednék olyan férfivel aki viszonzás nélkül szopatna nyalatna és a számba élvezne Budapest és környékén !
Akár még a mai napon is !
Helyem nincs de utazni tudok !
Kor alkat mindegy !
Akár még a mai napon is !
Helyem nincs de utazni tudok !
Kor alkat mindegy !
Bp vki most?
Bp belvárosban szopnék most
Vékony fiúnak oráloznék.
Hello valaki szopatna pesten?
Sziasztok! Hosszútávra keresek, olyan havert, aki tényleg sok és sűrű spermát tudna a homlokomra élvezni, rendszeresen. Győr-Budapest vonalon.
Uni bi fiatal pasiként keresek ma estére kalandot,helyem van nógrád megye!
Hétfőn nap közben keresnék kalandot Balatonmárián vagy a környéken…