Meg tudom erősíteni,kamus
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 14:08
Törölt felhasználó (4656903)

Miért nem akkor kalandoztál amikor utaztattál engem 100 km-ert fölöslegesen és eltűntél? Kamu. Nehogy bedőljön neki valaki. És nem én vagyok az egyetlen "áldozata"ahogy hallom.
Holnap reggel pasi,akinek kiverhetném??

Most délután szopnék egyoldalúan .helyem van Sümeg mellett .
Fehervaron tud vki olyan helyet ahol spontan lehet hokizni, egymasnak kiverni, járnak oda masok is.
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Ma este Bécs-Győr-Tatabánya vonalon valaki?
Sportos méretes , nyitott igényes pasi.
Hely kellene, mobilis vagyok. Priviben elérhető vagyok.
Sportos méretes , nyitott igényes pasi.
Hely kellene, mobilis vagyok. Priviben elérhető vagyok.
Jól dugja tó szopni szerető passzívat keresek
Mai napon Kecskemét környékén keresek aktív srácot egy orálra,de párokhoz is szívesen beszállnék mindkét fél részére.Akár masszázst is adok,helyem van!Szép napot!
Miért nem akkor kalandoztál amikor utaztattál engem 100 km-ert fölöslegesen és eltűntél? Kamu. Nehogy bedőljön neki valaki. És nem én vagyok az egyetlen "áldozata"ahogy hallom.
(Ez egy válasz growup üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 13:51

Sziasztok! Ápolt, normális kanos partneremmel kalandoznék most délután. 22 kerulet és kornyeke. Helyem nincs.
Szopnék XI ker mostanában
Szopnék szopatnék Bp írj
Budapesten szopnék mostanában
Sziasztok! Ápolt, normális kanos partneremmel kalandoznék most délután. 22 kerulet és kornyeke. Helyem nincs.
Ma délután Veszprém - Keszthely útvonalon egy rapid randi?
Szhbattan szopatnek kis farokkal. Helyem nincs.
Szia,
Holnap délután-este leszophatnál, ápolt hetvenes vagyok én is, normál mérettel (Ez egy válasz kisbuzi-köcsög üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 12:09
Holnap délután-este leszophatnál, ápolt hetvenes vagyok én is, normál mérettel (Ez egy válasz kisbuzi-köcsög üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan szoptatót keresek aki szeret idősebbet szoptatni, esetleg arcra élvezni. 70-es bí. vagyok Rákiospalotáról.
Borsod , heves , nograd megye ? Eger kk ? Bi pasi vagyok - írjatok nyugodtan .
Holnap d.e. kiverném valakinek!
Közös,kölcsönös hokizáshoz keresek 2-3 igényes pasit,nálam vagy autóban,szabadban!
Szerda,csütörtök délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van
Villàny ès környèkèn keresek most oràlra ,lehet kölcsönös is.