Győr-Sopron környéken keresnék igényes, férfias, bi vagy kíváncsi hetero pasit, titkos kalandokra.
Igényesség, és max diszkréció elvárt és adott is. Max 45-ig.
Igényesség, és max diszkréció elvárt és adott is. Max 45-ig.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Sziasztok
Balatonkenese és max 30km vonzás körzetéből, szopatnék.
Van rá itt jelentkezö?
Balatonkenese és max 30km vonzás körzetéből, szopatnék.
Van rá itt jelentkezö?
Ha valaki szeretne szopatni este 21 óra után térdelnék elötted
Budapesten ma valaki?
Sziasztok Tamási fürdőben valaki ???
Most valaki Kondorosi úti kifolyonál balra balra hátul?
Szigetszentmiklós valaki? ( Helyem van )

Sziasztok! Debrecen? 40 éves bi uni nőirucis vagyok! Írj
Sziasztok! Hosszútávra keresek, olyan havert, aki tényleg sok és sűrű spermát tudna a homlokomra élvezni, rendszeresen. Győr-Budapest vonalon.
Írtam privibe
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 08. vasárnap 11:19
Törölt felhasználó (4744405)

Jövő hétre keresek férfit akinek lenne helye és szopatna viszonzas nélkül Budapesten és környékéről!idősebb korosztály mackós alkat nem gond !
Van itt idősebb pasi, aki szopatni szeretne?
Jövő hétre keresek férfit akinek lenne helye és szopatna viszonzas nélkül Budapesten és környékéről!idősebb korosztály mackós alkat nem gond !
Szuper
fogok menni, lehet találkozunk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 08. vasárnap 11:10

Törölt felhasználó (4690837)

Nem voltam sokszor. Eddig egyikkel sem volt probléma. Általában akkor megyek, amikor én kívánokm a szopást, de volt, hogy a másik oldalon passzív volt. Az egyik legfinobban szopott, nem egy nő megtanulhatná... Én is úgy megyek oda, hogy megmosom.
Nem igaz! Hazudik! Ez az ember csak szédít mindenkit! Csak az írjon neki akinek van felesleges pár órája meg benzine, mert a találkozó nem fog megvalósulni. Megad egy kamu címet , te odautazol, majd hirtelen elérhetetlenné válik.
(Ez egy válasz growup üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem voltam sokszor. Eddig egyikkel sem volt probléma. Általában akkor megyek, amikor én kívánokm a szopást, de volt, hogy a másik oldalon passzív volt. Az egyik legfinobban szopott, nem egy nő megtanulhatná... Én is úgy megyek oda, hogy megmosom.
(Ez egy válasz Galamb1984 üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 08. vasárnap 10:16

Szuper. Köszönöm
Átlagban mitől kell jobban tartani? A herpeszes szájaktól vagy redvás farkaktól?

Átlagban mitől kell jobban tartani? A herpeszes szájaktól vagy redvás farkaktól?
Ma este biszex pasi?aki el is jönne egy szopásra?
Van itt idősebb pasi, aki szopatni szeretne?
Ma nagyméretű aktív vagy pár esetleg ?