Valaki ma reggel Bicske Tatabánya környékén szopnék kocsiban vagy szabadban is oké
Ma este fehérváron valaki tali?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok
Bp 17.ker tali?
Bp 17.ker tali?
Holnap délelőtt sikerült szabaddá tennem magam. Fél 10:00 körül benézek a Dunakeszi Auchan glory-ba. Kb. 11:00-ig érek rá. Ha valaki(K) szeretné, szívesen számba veszem a farkát és szopogatom, amíg a számba nem élvez. Dobj egy üzit, hogy feleslegesen ne várjak. De mindenképpen bemegyek. Ha senki nincs, késöbb visszanézek.
Bi srácok ha bicajoztok, érdemes le térni Papkeszi vasútállomásra. Nem működik nyugis. Van kaland.
Én minden nap 18:30 tol vagyok. Jókat lehet hokizni szopni szopatni
Én minden nap 18:30 tol vagyok. Jókat lehet hokizni szopni szopatni
Van kedve valakinek ma este rosszalkodni ? Szinglik/parok/stb
Fehervar vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok! Székesfehérvár mellet egy kellems pár keres egy valós pasit ma esti gyors együttlétre.
Bocsi! El írta a telefon!
Szóval ha az uszodában, vagy a konditerem Ffi zuhanyzójában fel áll a farkam, az gáz, vagy kidobnak érte? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 08. vasárnap 17:43
Szóval ha az uszodában, vagy a konditerem Ffi zuhanyzójában fel áll a farkam, az gáz, vagy kidobnak érte? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4656903)

Nem gáz. Az viszont gáz hogy nem tudsz két mondatot értelmesen megfogalmazni.
Nem gáz. Az viszont gáz hogy nem tudsz két mondatot értelmesen megfogalmazni.
(Ez egy válasz Young40 üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 08. vasárnap 17:33

Szerintetek az gáz ha az uszodába a Ffi zuhanyzók a fel áll , vagy a konditeremben Ffi zuhanyzójába?
Szerintetek az gáz ha az uszodába a Ffi zuhanyzók a fel áll , vagy a konditeremben Ffi zuhanyzójába?
.Szia! Ha érdekel közös hoki, esetleg orál ma este Kaposvár környékén, akkor irj! Kb 45 eves korig keresek.
Győr-Sopron környéken keresnék igényes, férfias, bi vagy kíváncsi hetero pasit, titkos kalandokra.
Igényesség, és max diszkréció elvárt és adott is. Max 45-ig.
Igényesség, és max diszkréció elvárt és adott is. Max 45-ig.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Sziasztok
Balatonkenese és max 30km vonzás körzetéből, szopatnék.
Van rá itt jelentkezö?
Balatonkenese és max 30km vonzás körzetéből, szopatnék.
Van rá itt jelentkezö?
Ha valaki szeretne szopatni este 21 óra után térdelnék elötted
Budapesten ma valaki?
Sziasztok Tamási fürdőben valaki ???
Most valaki Kondorosi úti kifolyonál balra balra hátul?