Sziasztok nagy fadzú férfinek lennék a köcsöge , akár többesbe is , heti egy két alkalommal de hosszú távon
jóképű izmos-sportos bi/hetero pasival szívesen ismerkednék, nem mindenáron pasizom, állandó szexhaveri kapcsolat érdekel
Budapest mostanában valaki?
Pest megye ócsa környékén?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 11. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 13:17
Törölt felhasználó (4656903)

Valaki ma délután? Esetleg hellyel?
Tiszaújváros-Miskolc.Most valakit leszopnák.
Miskolc-Tiszaújváros.Szopni akarok
Irtam privibe
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (2024. 09. 11. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 14:25

Sziasztok! Allo farokkal keltem es szivesen kiveretnem valakivel! Kocsiban vagy nalad! Sok jon es izgat ha magamra vagy rad élvezhetek!
Hello valakit leszopnék most, Bp
Sziasztok! Mostantól holnap reggelig van helyem Szigetszentmiklóson (Budapest déli agglomeráció). Keresem partnerem minden jóra. Aktív, friss 30-as, fiatalos, kissé macis alkatú vagyok. Ha érdekel, írj rám privátban a részletekért.
Sziasztok! Allo farokkal keltem es szivesen kiveretnem valakivel! Kocsiban vagy nalad! Sok jon es izgat ha magamra vagy rad élvezhetek!
Egy finom szopás érdekel valakit!
Ma este keresnék szexpartnert.
Szopnék ma Paks környékén.
Hi.nagy farku,pesti pasit keresek!
Kis huncutkodás ma délután? Helyem van
Most Győr kovalter vagy valahol
Valaki ma délután? Esetleg hellyel?
Van még olyan aki szívesen torkon kúrna?
és nem a találkozó előtt 5percel mondja le?

Szia, engem érdekelne, meddig vagy ott?
(Ez egy válasz fétish üzenetére (2024. 09. 11. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 10:50

Pólus környékén bi pasi? Akár kukkolhatna is ahogy kiverem a kocsiban
Hmmm nincs gyöngyösön egy tökös bi pasi???? Szégyen