Dél Bp. környékén valaki?
Mai nap jön valaki a MAGNUMBA?
Dombóvár Kaposvár szopnék
Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok Ózdról
Keresek valakit aki a délelőtt jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
Delbalaton?? Valaki esti talira,igényes biszex srác vagyok. Privi üzenet
Aktív srác, padi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele helyem van.
Debrecenben bő nyállal cumiznék, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szopnék ma napközbe ,imádom a nagy faszt .Ha valaki jár a Glory Caféba akkor privátba kérnék tőle tanácsot köszönöm
Sziasztok! Keszthely környékén igényes fiút szopatnék ma délelőtt…
Sziasztok
Ismerkednék Pest megyei hellyel rendelkező érett férfival aki alkalmanként viszonzás nélkül szopatna !
Budapesten szopnék.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit
(Ez egy válasz Badboy265 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Én már egyszer írtam neked, kértél tőlem telszámot. Elküldtem neked, aztán semmi!
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2024. 09. 17. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 23:05

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Kösdzönöm!Pestmegyei vagyok!
Előbb megmutatnád a profil laodat?
(Ez egy válasz Chris 44 üzenetére (2024. 09. 17. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Kösdzönöm!Pestmegyei vagyok!
Nyíregyházán cumiznék idősebb pasit.
Ha valaki szopatna gumiban ,vagy csak veretné, aztán telegecizné az egész arcom irjon
Kölcsönös szopás budapesten ??meglátohlgatnálak
Sziasztok
Keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.