Debrecenben bő nyállal cumizok, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
szopnék most XI ker
Köki környékén nagyfaszú aktív pasi mostanában????kocsival?? Vagy erdős rész
Helló. Sportos, vékony pasi vagyok,Skypeon kiverném haizgat v.kit??!
Szigetszentmiklóson (Budapest déli agglomeráció) helyem van holnap reggelig, keresem partnerem minden jóra.
Friss 30-as, fiatalos, kissé macis alkatú, aktív fiú vagyok. Részleteket priviben megbeszéljük
Friss 30-as, fiatalos, kissé macis alkatú, aktív fiú vagyok. Részleteket priviben megbeszéljük

Sziasztok!
Egy olyan aktív fiatalt keresek akit érdekel egy kezdő crossdresser aki nem független. Fontos, hogy előtte megismerjük egymást. Nem csak egyből a szex legyen a lényeg. Illetve türelmes és egészséges legyen
Egy olyan aktív fiatalt keresek akit érdekel egy kezdő crossdresser aki nem független. Fontos, hogy előtte megismerjük egymást. Nem csak egyből a szex legyen a lényeg. Illetve türelmes és egészséges legyen
Határát Ibis hotel mögötti kiserdőben szopnék
Valakinek nincs kedve elelveztetni ? Sok jon!
Bp! Kocsimban vagy nalad

Szia! Te még sosem írtál rám ! Biztos hogy nekem akartad írni?
(Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 12:49

Keresel....De ha az ember ír,mèg egy boff sincs!!Tudod a nem is egy válasz, és még indokolni sem kell hogy miért nem!
Valakit leszopnék, bp
Valaki Szfvár környékén kaland?
Delbalaton,Siófok esti talira valaki??
Szia,kit keresnétek??
(Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 12:49

Keresel....De ha az ember ír,mèg egy boff sincs!!Tudod a nem is egy válasz, és még indokolni sem kell hogy miért nem!
(Ez egy válasz Tamas334 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló. Keszthelyen keresek passzívat
Sziasztokk 22 vagyok keresek passziv fiut legfokepp szortelent
Siófok-Tamási környékén valaki kölcsönös orálra?
Sziasztok
keresek olyan fiatalos srácot, aki szívesen megszopatna egy fiatal srácot (az az engem)
)

Kint q reptér mögött most aktív?
Holnap délelőtt rá érő aktív srá pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van