Delbalaton,Siófok esti talira valaki??
Szia,kit keresnétek??
(Ez egy válasz Szuszi1981 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 12:49

Keresel....De ha az ember ír,mèg egy boff sincs!!Tudod a nem is egy válasz, és még indokolni sem kell hogy miért nem!
Keresel....De ha az ember ír,mèg egy boff sincs!!Tudod a nem is egy válasz, és még indokolni sem kell hogy miért nem!
(Ez egy válasz Tamas334 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló. Keszthelyen keresek passzívat
Sziasztokk 22 vagyok keresek passziv fiut legfokepp szortelent
Siófok-Tamási környékén valaki kölcsönös orálra?
Sziasztok
keresek olyan fiatalos srácot, aki szívesen megszopatna egy fiatal srácot (az az engem)
)

Kint q reptér mögött most aktív?
Holnap délelőtt rá érő aktív srá pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van
cumiztatnék
Dél Bp. környékén valaki?
Mai nap jön valaki a MAGNUMBA?
Dombóvár Kaposvár szopnék
Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok Ózdról
Keresek valakit aki a délelőtt jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
Delbalaton?? Valaki esti talira,igényes biszex srác vagyok. Privi üzenet
Aktív srác, padi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele helyem van.
Debrecenben bő nyállal cumiznék, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szopnék ma napközbe ,imádom a nagy faszt .Ha valaki jár a Glory Caféba akkor privátba kérnék tőle tanácsot köszönöm
Sziasztok! Keszthely környékén igényes fiút szopatnék ma délelőtt…
Sziasztok