Dél Bp. környékén valaki?
Régóta próbálkozom, de még nem sikerült találni olyant akit szintén foglalkoztatnak a soft bi dolgok mint kölcsönös orál, közös maszti, de még csak a gondolati jutott el. Szóval ha magadra ismersz átélhetnénk az első alkalmat….helyem alkalmanként van, de az utazás se gond. Esetleg péntek délelőtt?
Budapesten szopnék ,helyem van .lakás gloryhole anoním is szopathatsz.vagy síkosítós kézzel megfejlek
22 éves kezdő fiú keres fiatalt aki holnap délelőtt szopni tanítana. Van helyem hozzá!
Méretes farkú aktiv pasi 14 orakor a 19 ker határ úti wrdőben?? Lenne valaki,akinek nagy fasza van???
Delbalaton???
Ápolt,borotváltfarkú pasit szopnék spriccelésig,autóban,szabadban! Vagy közös maszti is ok!
Ma valaki közös maszti Fehérváron?
Prívátba írj!
Prívátba írj!
Veszprémben és a környékén szopatnék.
Sziasztok!
Délelőtt Ajkán valaki?
Délelőtt Ajkán valaki?
Sziasztok!
Fiatal aktív fiút keresek, aki bevezet a free use világába. Kezdő 22 éves crossdresser vagyok. Fontos, hogy tudd nem független!
Fiatal aktív fiút keresek, aki bevezet a free use világába. Kezdő 22 éves crossdresser vagyok. Fontos, hogy tudd nem független!
Sziasztok! Biszex párt keresek csak párt férfi nő személyében.mindenki örömére.
egészség-diszkréció !
csak értesíts-add a számba-leszopom-nyelem-távozol Pápán....
csak értesíts-add a számba-leszopom-nyelem-távozol Pápán....
Szép napot! Idősebb havert keresek. Írj rám ki tudja.
Szigetszentmiklós szopnék szopatnék
Nyíregyháza és környékén szopatnék. 18/5 körülmetélt intim méretű
Sziasztok, kanos pasit keresek ma delelott . Most nagyon bevallalos vagyok, kenyszerszopathatsz, tovig tolhatod a farkad a szamba es dughatsz ahogy csak birsz.
Helyem van, privatban irj.
Helyem van, privatban irj.
Megszopatna valaki a 0 as kornyeken...??
Szombathely fiatal 20 év körüli diàk fiút szopnék..nagy méret előny!igényes,sportos legyél,én is az vagyok...
Sziasztok , jár valaki innen a Glory Caféba ?? Tanácsot szeretnék kérni ?