Nagy farku aktív most esetleg ?
Miskolcon szopnék ma
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Aktív pasit keresek aki jönne vagy jár ma délelőtt Monor Gomba fele helyem van.
Szívesen szopnék Budapesten
Üdv irtam privátba
(Ez egy válasz yog-shototh üzenetére (2024. 09. 26. csütörtök 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 26. csütörtök 22:58

Sziasztok.
Oktober elso hetvegejen pentek vagy szombat este Budapesten kis meretu biszex ferfivel talalkoznek akit felesegemmel kozosen cumizhatok,utana popsiba elvezessel megdugna.Mindket reszrol biszex par is szoba johet,ekkor a holgyek egymassal lennenek vagy szimpatia eseten mindenki mindenkivel.Jaszberenyben szinten keresek hasonlo ismeretseget cumizasra vagy biszex harmasra parommal kozosen.Csak intelligens,kulturalt megkeresesekre reagalok.
Koszonom.
Oktober elso hetvegejen pentek vagy szombat este Budapesten kis meretu biszex ferfivel talalkoznek akit felesegemmel kozosen cumizhatok,utana popsiba elvezessel megdugna.Mindket reszrol biszex par is szoba johet,ekkor a holgyek egymassal lennenek vagy szimpatia eseten mindenki mindenkivel.Jaszberenyben szinten keresek hasonlo ismeretseget cumizasra vagy biszex harmasra parommal kozosen.Csak intelligens,kulturalt megkeresesekre reagalok.
Koszonom.
Veszprémben vagy a környékén szopatnék!
Békés megyei bi, aki cumizna 2esben? Csak privi!
Hali! Mostanság valaki a budai oldalon?
szopnék XI ker
vékony fiút szopnék
Sziasztok.
Koszonom.
Koszonom.
Népligetbe nagy csomagos nem jön ki most?
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok! Esetleg Népligetben passzív? Most?
Budapesten ma valaki laza kalandra? Hely is van Gellert ternel.
Priviben uzenj!
Priviben uzenj!
Kecskemet kornyeken passzivkodnek!
Holnap kora reggel aktív srác lenne 11ker Bocskai úton?
Privátba írj.
Privátba írj.
Szombathelyen
Helló! Fél 8-tól a régi casinónál szopnék. Pasi vagyok. 9-ig vagyok ott.