Szia fiúk. Valaki nem bicajozik véletlenül vagy direkta Tisza tónál?ha gondolod jelezd privin köszönöm
Szia, írtam priviben
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 29. vasárnap 09:44

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Veszprém-Fejér megyében keresem diszkrét partnerem, aktív férfi vagy pár személyében.
46 éves ápolt bi maci diszkrét partnert keres. Utazni tudok, fogadni nagyon ritkán. Mindenre nyitott vagyok, helyzettől függően.
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Ma este valaki Fonyód és környéke?? Ápolt bi srác vagyok. Várom az üziket
Budapest
Kanos pasit szopnek eggyoldaluan akár 2 farkat is egyszerre
Szigetszentmiklós valaki? Helyem van. Kissé macis alkatú, fiatalos 30-as fiúként keresem partnerem minden jóra.
Részletekért írj privátban
Részletekért írj privátban

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Kanos pasit keresek helyem van most!
Irj
Irj
Most Veszprémben van aki szopna?
Mai nap diszkrét férfiakat várok Kecskeméten egy orálra,lehet kölcsönös is de nem feltétel.Előtte ha szeretnél kapsz egy finom masszázst is! Helyem van!
Sziasztok!
Sümeg környékén valaki?
Sümeg környékén valaki?
Sziasztok!
Ma a Balaton déli partján, annak környékén benne lennek közös hokiban/orálban. Ha érdekel, írj!
Ma a Balaton déli partján, annak környékén benne lennek közös hokiban/orálban. Ha érdekel, írj!
Heves , Borsod, Nógrád megye ? Bi pasi vagyok
Sziasztok! Jövőhéten Pécs környékén ismerkednék. Passzív szerepet kedvelem.
Anyagi vonzattal szopnek Miskolc Eger hatvan Pest vonalon. 3-as főút.
Most Pakson csajost szopatnék!
Pècs ès környèkèn most a reggeli óràkban hasznàlna valaki?