Veszprémben és a környékén szopatmék.
Kölcsönös cumi 8 kerület most?
Sziasztok!
Székesfehérváron keresek meleg férfit, férfiakat, akikkel feleségem passzív jelenlétében szexelnék.
Székesfehérváron keresek meleg férfit, férfiakat, akikkel feleségem passzív jelenlétében szexelnék.
Sziasztok, hétfö napközben Lilafüreden vagyok egy panzióban. Ha valakinek lenne kedve szopatni, írjon privátban.
Szia, írtam priviben
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 20:18

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Heteró kapcsolatban élő pasiként alkalmanként kíváncsiskodnék és maximális diszkréció mellett szopnék egy szép farkat... Odaadóan cumizok, lassan, mélyen érzékien, élvezettel-élvezésig:P
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Fehervaron bisex pasi vagy srác közöshokira?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok hely megoldható
Szigetszentmiklóson keresek aktív bikát akit kielégíthetnék
Könnyítenék valakin most Monorierdő környékén
Hali. Veszprém közeli passzívat keresek.
Sziasztok! Passziv aki ma találkozna? Csak képpel rendelkező irjon..
Valaki repter?
Ha bejön az adatlapom írjál....
(Ez egy válasz Qwert2015 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 14:01

Sziasztok! Csütörtökön (10.10.-én) megy innen valaki Győrbe a Kovaltérre a délelőtti órákban? Aktív biszex vagyok, szívesen találkoznék párral, hölgyel vagy passzív pasival! Izgat a kukkolás is, de engem is lehet kukkolni! Írj, privát üzenetben és addig még tudunk egyeztetni! Én biztos hogy ott leszek és kiverem, de örülnék egy (vagy akár többszöri) szopásnak, de én is szereted szopni. Lesz nálam gumi, ha szeretnéd meg is duglak!
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Fehervaron diszkret hokihaver közösjokira kiverni egymasnak?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Döngetnék valakit mostanában.
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem.
Jönne valaki??