Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Helyem van.

Hello valaki szopatna?
Nem jár valaki Ózd környékén aki megszopatna ma este 23 órától vagy reggel 8-10 óráig ?
Részletekért írj bátran .
Részletekért írj bátran .
Sziasztok! Ma Dunaúj Paks környékén valaki?
Holnap (kedd) napközben belvárosban szopnék. Hely kell.
Kecskemét környékén kényeztetnék pasit szájjal.

Kipróbálnám a szopást: egy jófarkú aktívat, biszex, kíváncsi heterót keresek Debrecenből. Nem beszélgetni szeretnék, csak kielégíteni a vágyainkat! Diszkrét alkalmi kaland, 20-40 között, sportos-átlagos testalkat.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon
Este 18 után szopass kocsiban Érd környékén.
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Nem vagyok se meleg se bi de nagyon megneznem hogy valaki elottem kiveri. Szeretnem kiprobalni milyen kiverni masnak esetleg bekapni. Csak budapest es csak egyeztetve. Ha van komoly akkor szoljon

Vékony, nagy farkad legyen! Álljon is
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 13:47

Gondolkozom kora estére egy pasit hívni. Csajom előtt szopni, szopatni. A hölgy csak nézné! Lehetőleg
Vékony farkú legyél!
Vékony farkú legyél!
Sziasztok!
Kezdő passzív fiú vagyok, aki szeretné elveszíteni a szüzességét. Nem vagyok független szóval diszkréció elvárt. Imádok női ruhákban lenni. Azonban nagyon bevállalós vagyok és nincsenek tabuk. Szeretem a perverz és extrém játékokat. Szerda és pénteken van helyem napközben. Hosszabb távú partnert keresek
Kezdő passzív fiú vagyok, aki szeretné elveszíteni a szüzességét. Nem vagyok független szóval diszkréció elvárt. Imádok női ruhákban lenni. Azonban nagyon bevállalós vagyok és nincsenek tabuk. Szeretem a perverz és extrém játékokat. Szerda és pénteken van helyem napközben. Hosszabb távú partnert keresek
Gondolkozom kora estére egy pasit hívni. Csajom előtt szopni, szopatni. A hölgy csak nézné! Lehetőleg
Vékony farkú legyél!
Vékony farkú legyél!
Reptéri kifutón van valaki most?
11ker környékén szopnék egy jót

Hello! Pèntek dèlelőtt valaki Kaposvàron esetleg cumizna? 40 es àtlagos pasi vagyok! Kocsidban vagy szabadban!
a Duna pláza közelében dolgozom és munka után kiverném valakinek esetleg kicsit szopnék is. Kezdő vagyok. Kocsidban kipróbálnám.
Sziasztok. Ki szopna le ma ? Ápolt középkorú romaferfi vagyok . Szolnok megye ( Jászság.)
Hely van
Hely van
Szexárd közös maszti szopás?