Mai nap benne lennék egy közös orálba,de lehet egy oldalú is helyem van Kecskeméten!
Diszkréció adott és el várt! Várom a leveleket privátba!
Diszkréció adott és el várt! Várom a leveleket privátba!
Most szó nélkül pucsítanék bp-n.
Szia! Engem érdekelne.... Szfváron?
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Nyíregyházán keresek okt 26. szombat reggelre pasit. Én hetero vagyok, de biszex hajlammal, 53 éves. Közös farokverés, kölcsönös szopás is érdekel, de inkább a férfiszerepet kedvelem.
Budán szopatnék szopnék este 9 körül. Helyem is van!
Ma este vagy holnap délután Kecskemét és környékén benne lennék egy kalandban, ha van helyed!
ujpesten kivernem vkinek
Debrecenben vagy környékén valaki meghívhatna egy kis felnőttfilm nézésre. Együtt néznénk..... aztán a folytatás majd kialakul. Nem vagyok semminek elrontója.
Veszprémben valaki egy autós közös hoki, orál?
Valaki teletömhetné a számat spermával.70-es meleg vagyok Rákospalotáról.
Sziasztok!
Holnap este Szigetváron leszek. Helyem lesz. Jó megjelenésű 32 éves biszex pasi vagyok de főképp passzív. Szívesen fogadnék jó fej, ápolt szintén jó megjelenésű társaságot. Szopnék akár több férfit is, lehet szájba dugni is, seggbe hangulat függvényében.
Egy jó bukkake partyban is benne lennék
Holnap este Szigetváron leszek. Helyem lesz. Jó megjelenésű 32 éves biszex pasi vagyok de főképp passzív. Szívesen fogadnék jó fej, ápolt szintén jó megjelenésű társaságot. Szopnék akár több férfit is, lehet szájba dugni is, seggbe hangulat függvényében.

Sziasztok!
Ma később este valaki ráér?
Budapesten keresek aktívat, aki megszopatna
Többit privibe
Ma később este valaki ráér?
Budapesten keresek aktívat, aki megszopatna

Mosonmagyaróvár - Győr Szopnék
Helyem nincs
Helyem nincs
Szopo és dughato partnert keresek. Igényes pasi. Igényes pasit.. higiéniai adott és elvárt. Szűz vagyok pasitol.
Kecskemèten szopok nyalok baszhato vagyok.tesco auschan vasutàllomàs környeke irjatok hasznàljatik szàjba seggbe
Hello, valaki szopatna?
Balatonboglàr környékén valaki?? Írj privát üzit
Sziasztok! 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok! Debrecen október 22 -én este valaki minden jóra?! Írj privatban!
Szigetszentmiklós valaki? Helyem van. ( Budapest déli agglomeráció )