Hali !
Valaki fordul meg Ózd környékén aki felavatná egy kezdő bi srác száját?
Valaki fordul meg Ózd környékén aki felavatná egy kezdő bi srác száját?
Szia. Én Dunaharasztin vagyok. Mit szeretnél?
(Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2024. 10. 22. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
22 éves Kezdő crossdresserként türelmes első partnerem keresem. Budapest
Helo .Pesti hellyel rendelkezőt keresek..aki szereti nyelni.
14 15 ker ok.
14 15 ker ok.
Sziasztok! Ferfias, hatarozott, igenyes, diszkret es normalis ferfit keresek akiit rendszeresen leszophatok Budapest es kornyeken. Testalkatod legyen sportos, atlagos vagy vekony, de ne legyel kover. Eletkor nem szamit, mert az erettebb es fiatal ferfiakat is kedvelem. Helyem nincs, de utazni tudok vagy mehetunk szexmoziba is vagy buvohelyre. Ha erdekel kkerlek irj uzenetet!
Szopatnék Miskolcon helyem van
Hello valaki szopatna?
Valaki ma taksony körül ?
20 éves srác
20 éves srác
Siófokon kaland valaki?
Kanos pasit keresek!
Kanos pasit keresek!
Miskolcon hoki party? Valakik?
Fehervar vki egy laza hokira egymasnak?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szopnek Budapesten vaskos nagy faszt
Reptéren van kint vki?
Most Miskolcon cumizna valaki?
Miskolcon kukkolható vagyok farok verés közben.
Miskolcon kukkolható vagyok farok verés közben.
Hello! Valaki cumizna ma Kaposvàron 16-17óra között? Szabadban,autódban esetleg plàza,corso?
Szeretnék egy szèp faszt leszopni már vègre! Mindenki csak igèrget.... Sárvár, ès környékén Celldömölk, Szombathely! Valaki már igazán tele èlvezhetnè a számat!!!!De ha csak pisilni szeretnèl,az is jöhet!!!!
Baja és környéke? Hely van
Valaki?
Nagyon tele vagyok!
Még 1 órám van kb.
Fő szempont hogy max kézimunka lenne. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 22. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 09:34

Nagyon tele vagyok!
Még 1 órám van kb.
Fő szempont hogy max kézimunka lenne. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 22. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4758099)

Valaki Monor környékén?
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.