Most a Turulnál valaki(k)?
Valaki szopatna ma este?
Holnap ha reggel 7 és 9 valamint délután 3 és 6 között Nagytarcsán járna egy megtermett úr, akkor szívesen kényeztetném orálisan.
Ha bárkit érdekelne, írjon!
Ha bárkit érdekelne, írjon!
Ma estére keresek egy kanos partnert akit leszophatok meg is dughatsz Nagykőrös és környékéről helyem van fogadni tudok
Ma estére keresek egy kanos partnert akit leszophatok de meg is dughatsz Nagykőrös és környéke helyem van fogadni tudok
Csütörtök nappal szopok baszhato vagyok kecskemèten. Kocsival mobilis vagyik megyek szoplak baszol.
Győrben fiatalos biszex pasi ?
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem.
Kondorosi út Duna-part? 18 óra felé
Kecskemèten szopassatok basszatok meg szerda nappközben
Sziasztok, Győrben valakit leszopni? Hely van .

Sziasztok,
Ma este biztonsagos kaland? Helyem van Szentendren.
Ma este biztonsagos kaland? Helyem van Szentendren.
Ma is lemennék a pince tárolómba hokizni esetleg valaki meg lesne és aztán csatlakozna ? 13 kerület dunapláza mellett lakom.
Baja és környéke? Hely van
Sziasztok!Oràl témában köszönöm a megkereséseket-felajánlásokat.
De szeretném végre hogy valaki a fenekemet is használja.Ehhez keresek vastag (min-kb 4,5-5cm) szerszámú,"analizálni",popsival foglalkozni szerető jó fej barátságos partnert.Hely szükséges lenne vagy megbeszéljük,írj!20.ker-Dél Pest és környéke!
De szeretném végre hogy valaki a fenekemet is használja.Ehhez keresek vastag (min-kb 4,5-5cm) szerszámú,"analizálni",popsival foglalkozni szerető jó fej barátságos partnert.Hely szükséges lenne vagy megbeszéljük,írj!20.ker-Dél Pest és környéke!
Ma estére keresek egy kanos partnert akit leszophatok meg is dughatsz Nagykőrös és környékéről helyem van fogadni tudok
Budapest valaki?
Kecskemét környéki pasi előtt csajoskodnék.

Sziasztok. Debrecenbe Keresek srácot aki ráér és mer is találkozni.
Péntek reggeltől lesz helyem hétfő délutánig. írjatok! Én passziv srác vagyok

Hello, valaki szopatna?