Sziasztok!Jövőhét keddre keresek egy helyel rendelkező aktív bikát akit jól leszophatok és utána megdugna.Diszkréció adott es elvárt!Csak az írjon aki rendelkezik helyel és aktív!!!Utazás nem gond.
Benne vagyok, Írtam privátban!
(Ez egy válasz Norbi2419 üzenetére (2024. 11. 09. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr környékén szopnék, dugatnám, tágítatnám popsim
Valaki ma 20ker kocsival?
kis farkú mackós srác 11es intimmel... keresek közös masztira srácot vagy akár 1oldalúra... orál is ok még

Hello!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugjàk! Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugjàk! Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Üzenem a srácnak, akit szerdán fél egykor leszoptam a Dunakeszi glory-ban, hogy köszönöm a tisztaságot. Szép a farkad, megismételhetjük. Ha jól esett, keress privátban, hogy mikor. Holnap (vasárnap) de. 10:00 körül benézek. Ha más is szeretne szoptatni, kb. fél 11-ig ott tudok lenni.
Budán keresek szexpartnert estére!
Budapesten ma este kalandoznék 3.13.7 ker.ha van helyed írj felugrok fél órára....
Hello valaki szopatna?
Ma vagy holnap Dél-Pest környéke kaland? Full p. pasit nem keresnék.
Ma estére keresek kiváncsi hetero urat aki szopatna egy igényes srácot...helyem van,Pestmegye!
elérhetőséget irj!Maximális diszkréció!
elérhetőséget irj!Maximális diszkréció!
Sziasztok. Valaki este?
Van valakinek kedve ma egy jót dugni és szoptatni kemény baszás
Torkoztatás? Valaki szentendre dunabogdány vonalon ?
Torkoztatás? Valaki szentendre dunabogdány vonalon ?
Sziasztok. Kezdő pasi kezdő pasit keresne,jatszadozáshoz,kis farokkal. Kivánnám ha megdugnál.
.

Kecskemèten hètfön dèlelött van helyem szopok nyalok jol dughato vagyok seggbe szàjba. Gyertek èlvezzetek belèm.
Szia érdekel passzív vsgyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 09. szombat 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 09. szombat 06:28
Törölt felhasználó (4754679)

15. ker pólus környékén ma délig keresek partnert, kölcsönös orálra. Lakás van, írj és gyere el
Szia! Én el mennék passzív vagyok !
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 09. szombat 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 09. szombat 06:28
Törölt felhasználó (4754679)

15. ker pólus környékén ma délig keresek partnert, kölcsönös orálra. Lakás van, írj és gyere el
Dány környékéről keresek autós normális srácot!
Privátba írj.
Privátba írj.
Szia, hány éves korig??
(Ez egy válasz szancsi01 üzenetére (2024. 11. 09. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)